Hagi, în lacrimi după ce Ianis a devenit eroul serii în Scoția. Cum a reacționat la golurile fiului său

Hagi, în lacrimi după ce Ianis a devenit eroul serii în Scoția. Cum a reacționat la golurile fiului său
Hagi, în lacrimi după ce Ianis a devenit eroul serii în Scoția

„Scena este a lui”, a spus fostbalistul englez Steven Gerrard despre prestația lui Ianis Hagi după ce a învins Sporting Braga, aproape de unul singur. Hagi a fost în lacrimi după ce fiul său a devenit eroul serii în Scoția, lăcrimând de mândrie.

Hagi, în lacrimi după ce Ianis a devenit eroul serii în Scoția

Partida Rangers – Braga din 16-imile Ligii Europa, reușita lui Ianis Hagi de până acum la o echipă din străinătate. Condusă cu 2-0 pe teren propriu de Braga, Rangers a fost readusă la viață de golul lui Ianis din minutul 67, apoi, la 2-2-, mijlocașul de 21 de ani a punctat decisiv, pentru o victorie uriașă: 3-2, moment așteptat de Hagi, poate, de când știa că o să i se nască un băiat. S-a plâns în tribune. Regele fotbalului românesc și-a stăpânit cu greu emoțiile și s-a bucurat de fiecare gol al băiatului său.

„A fost o finalizare excelentă”

Fotbalistul Steven Gerrard l-a lăudat pe Ianis după revenirea spectaculoasă de pe Ibrox. La conferința de presă de la finalul jocului, legenda sportului a spus, amuzat, că încă nu știe care este piciorul de bază al mijlocașului.

Hagi, în lacrimi după ce Ianis a devenit eroul serii în Scoția. Cum a reacționat la golurile fiului său
Hagi, în lacrimi în tribune

„Scena este a lui, e un talent uriaș, a fost presiune pe el, tatăl sau a fost pentru prima oara în tribune pe Ibrox. El a produs magia, primul gol a fost fantastic, o intrare în centru, pe piciorul stâng, care cred ca e piciorul lui mai slab, dar nu știu încă sigur. A fost o finalizare excelenta.

Poate n-ați apucat încă să vedeți golurile lui Ianis Hagi 😀

Publicată de Mihai Mateaş pe Joi, 20 februarie 2020

Al doilea a venit din îndrăzneala lui, de la 25 de metri, am avut și puțin noroc, dar uneori norocul ți-l faci singur, iar el a meritat”, a declarat Gerrard.

Ce a scris presa străină?

  • The Scottish Sun – „La 2-0 pentru Braga, se punea o întrebare: e gata? Nu chiar, pentru că Hagi a readus Rangers la viaţă cu un şut-bombă cu piciorul stâng în minutul 67. Şi, când Braga a acordat o lovitură liberă pe final, puteai să intuieşti ce urmează. Hagi a şutat şi, cu ajutorul unei devieri, a găsit spaţiul porţii, iar Ibrox a explodat.”
  • BBC – „Hagi a declanşat o revenire târzie pentru Rangers. Hagi le-a dat gazdelor speranţe, când a marcat cu un şut puternic, cu stângul, care a lovit şi bara. Şi, ultimul cuvânt i-a aparţinut tot lui Hagi. Lovitura liberă a românului a fost deviată şi mingea a căzut în poartă.”