Bebino rupe tăcerea! De la ce a pornit, de fapt, bătaia la care a fost la un pas de moarte

Bebino rupe tăcerea! De la ce a pornit, de fapt, bătaia la care a fost la un pas de moarte
Interlopul Bebino

Marius Alin Alecu, alias Bebino, unul dintre liderii Clanului Sportivilor, a făcut declarații de ultimă oră despre răfuiala din lumea interlopă petrecută în urmă cu 10 luni. După ce a fost adus în fața judecătorilor pe targă, ulterior fiind arestat la domiciliu, bărbatul a hotărât să vorbească despre motivul conflictului.

Detalii din timpul răfuielii mafiote dintre Bebino și Joe. Bătaia ar fi pornit din cauza unei femei

În ianuarie 2020, Marius Alin Alecu, cunoscut ca Bebino, a fost tăiat cu o sabie, în cartierul Tei-Toboc, de Cezar Petcu, zis și Joe, un membru al unui clan rival. În urma atacului, Bebino s-a ales cu două degete amputate, tendoanele de la mâini secționate și mai multe tăieturi pe torace.

El a fost transportat de urgență la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, apoi internat sub pază, pentru a se putea evita escaladarea luptelor chiar în interiorul unității medicale. Seara a fost plină de căutări pentru polițiști, însă, a doua zi, Joe le-a făcut treaba mai ușoară, predându-se la rugămintea mamei. Cu o seară în urmă, acesta fugise din București.

La orele prânzului, Cezar Petcu a intrat în sediul Poliției Capitalei cu fața ascunsă sub o cască de motociclist. Era așteptat de ofițerii de la serviciul de omoruri, cărora le promisese că se va preda. Deși și-a respectat cuvântul, atacatorul nu a vrut să dea nicio declarație în fața lor. Ofițerii de la serviciul Omoruri au avut suficiente dovezi ca să îl acuze de tentativă de omor. Pe lângă mărturii, au existat și imagini surprinse de camerele de supraveghere.

„A degenerat subiectul. A ținut el dușmănie”

Astăzi, Bebino a redeschis subiectul, dând un interviu despre cele petrecute în ianuarie, pentru Antena 3, elucidând punctul cheie al confictului. Totul ar fi pornit de la o femeie.

„Din câte am înţeles Cezar cu Mohamed au formulat două denunţuri care s-au finalizat şi urmează să vedem dacă se adoptă în instanţă”, a spus Bebino.

„În urmă cu câteva luni am avut o dispută cu o fată. Acea fată era prietena lui ( n.r Marian Cristian Bejan) şi aşa a degenerat subiectul. A ţinut el duşmănie, nu ştiu”, a mai spus liderul Clanului Sportivilor din Bucureşti.

„Cu toate dovezile în faţă eu sunt de 10 luni arestat la domiciliu şi nu mi se acordă nicio şansă. În acest moment sunt în arest pe baza unor declaraţii în acest dosar: declaraţia lui Cezar, a lui Mohamed şi a lui Împuşcatu’ Florin, care susţine că l-am tăiat eu. În timpul altercaţiei susţine dânsul că am scos briceagul şi l-am tăiat în zona gâtului. Și, ca fapt divers mi-a cerut şi 30.000 de euro pe motiv că îi este frică pentru viaţa lui. Eu ce să mai zic dacă am 9 plăgi tăiate cât palma”, a continuat Bebino.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI