Interlopul Bebino a ajuns pe targă la Curtea de Apel București. Ce s-a întâmplat acolo

Interlopul Bebino a ajuns pe targă la Curtea de Apel București. Ce s-a întâmplat acolo

Celebrul lider din lumea interlopă, supranumit Bebino, și pe numele său real Marius Alecu, le-a oferit tuturor clipe de șoc, în dimineața de marți. La scurt timp de când s-a prezentat la Curtea de Apel București, bărbatul cunoscut și magistraților a fost observat într-o asemenea postură, după ce cu câteva zile în urmă a fost implicat într-un scandal violent.

Interlopul Bebino a ajuns pe targă la Curtea de Apel București

Bebino a fost adus pe targă în fața procurorilor și a contestat decizia acestora de arest. Liderul Clanului Sportivilor a avut o altercație cu un alt presupus membru al lumii interlope, fiind vorba despre scandalul cu Cezar Petcu. Acesta a fost, de asemenea, arestat preventiv. Marius Alecu a contestat arestul preventiv, iar după ce a ajuns cu câteva zile în urmă în spatele gratiilor, marți a venit în instanță, pe targă.

Interlopul Bebino a ajuns pe targă la Curtea de Apel București. Ce s-a întâmplat acolo
Interlopul Bebino din Clanul Sportivilor a ajuns pe targă, la Curtea de Apel București, în decursul dimineții de marți

Ce s-a întâmplat acolo

Bebino și presupusul lider al Clanului Țiganilor s-au războit mai ceva ca-n filme, acum o săptămână. Scandalul s-a transformat într-o adevărată luptă, cu săbii și topoare, iar o macetă i-a ajuns lui Bebino în zona capului. Înainte de violențele care s-au desfășurat pe Șoseaua Petricani, din Capitală, cei doi lideri interlopi purtaseră o discuție telefonică civilizată. Totuși, Bebino a izbucnit și l-a lovit pe Cezar Petcu în figură, potrivit cancan.ro.

Fiecare dintre ei a ajuns de urgență la spital, fiind vorba de Floreasca, alături de Sf. Pantelimon. Cele mai multe răni au fost suferite de către Marius Alecu, alias Bebino, care a ajuns pe mâna medicilor acoperit de răni. Acesta și-a pierdut și un deget în altercație, pe când cadrele medicale au reușit să-i reatașeze un altul.

Adversarul lui Bebino, poreclit și Joe, a dispărut la scurt timp de la atacul din cartierul Tei-Toboc, iar după o înțelegere cu oamenii legii, s-a predat la scurt timp. Cezar Petcu a fost reținut și pentru acuzația de tentativă de omor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI