Bebeluș de 9 luni, preluat de urgență cu un elicopter SMURD. A fost victima unui accident rutier teribil. Cum se simte micuțul

Un elicopter al celor de la SMURD a fost solicitat joi în localitatea Neajlov din județul Giurgiu. Potrivit informațiilor, elicopterul a fost chemat pentru a salva un copil de doar nouă luni. Din păcate, acesta a fost victima unui accident rutier.

Bebeluș de 9 luni, preluat de urgență de SMURD

Elicopterul SMURD a fost solicitat joi, pe date de 25 februarie în județul Giurgiu, localitatea Neajlov. Copilul implicat în accident avea doar nouă luni. Întâmplarea nefericită s-a petrecu în jurul orei 14:00. Potrivit informațiilor oferite de ISU Giurgiu, atunci când elicopterul a ajuns, bebelușul era conștient. Pe lângă elicopterul SMURD, la fața locului s-a mai deplasat și un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și o ambulanță SAJ.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Neajlov, după ce o femeie, în vârstă de 39 de ani, și un copil de nouă luni au fost loviți de un autoturism. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, o ambulanță SAJ și a fost solicitat și un un elicopter SMURD. Copilul a fost preluat de medicul de pe elicopter, este conștient și a fost transportat la un spital din București. Mama acestuia, conștientă, cu leziuni la nivelul feței și membrului inferior drept, a fost preluată de paramedici şi va fi transportată la spital”, a declarat presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

În accident a fost implicată și mama copilului. Când au ajuns cei de la SMURD, femeia era conștientă dar prezenta leziuni la nivelul feței și la nivelul membrului inferior drept. La fel ca și cel mic, a fost preluată de către medici și a fost transportată la spital. La fața locului s-au prezentat polițiștii rutieri. În momentul de față, fac cercetări pentru a afla cauzele și condițiile în care s-a produs accidentul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI