Băutura genială care te ajută să slăbești după masa de Paște. Ingredientul secret care te ajută

Băutura genială care te ajută să slăbești după masa de Paște. Ingredientul secret care te ajută
Băutura perfectă pentru timpul în care ești la dietă. Te ajută să slăbești mai ușor

Există o băutură miraculoasă care te ajută în drumul tău spre o siluetă mai potrivită ție. Ce poți să faci ca să slăbești? Extistă un ingredient secret care face toată treaba. Despre ce este vorba și când trebuie consumat lichidul genial?

Băutura deosebită care te ajută să slăbești. Are un ingredient secret

Nu mulți știu de acest secret, dar este unul destul de vechi și bine știu de câteva doamne. Concret, este vorba despre o băutură naturală care este făcută din coji de mere. Cojile se fierb preț de un minut pentru a nu pierde nimic din vitamine, ulterior vei vedea când îți vei turna lichidul în pahar că este vorba despre unul de culoare roz prăfuit.

Nutrienții care nu se pierd cu ajutorul fierberii scurte sunt prezenți, lucru care e foarte important. Poți să servești infuzia caldă, cu un strop de scorțișoară sau rece cu puțin zahăr, miere, sirop de ștevie sau un strop de vanilie.

Încearcă totuși să alegi niște mere calitative, de preferat cumpărate de la producători locali care nu le stropesc. E recomandat să utilizezi mai mult mere roșii pentru culoarea roz care e și mai apetisantă.

Spală bine fructele, curăță-le de coajă și folosește-te în cazul bătururii doar de partea plină de vitamine. Nu trebuie să arunci pulpa, pentru că poți să găsești multe modalități prin care să o consumi. Poți prepara un ștrudel sau o plăcintă delicioasă din ea ori clătite americane cu o dulceață de mere pe deasupra.

  • Mod de preparare:

Folosește cojile a 5 mere roșii și arpoximativ 1.5 litri de apă. Lasă apa să dea în fiert, ulterior pune cojile și lasă-le să fiarbă un minut pentru a nu-și pierde aminoacizii esențiali.

Oprește focul, pune capacul pe oala aleasă pentru fierbere și așteaptă 20 de minute să se infuzeze mai tare. E de preferat să păstrezi lichidul obținut în frigider doar trei zile. Poți să o serveși rece, dar și caldă, pe post de ceai, dimineața sau la prânz.

Alte băuturi ideale într-o dietă de slăbit

1. Apă cu oțet de mere

Ingrediente
O cană de apă (200 ml)
2 linguri de oțet de mere bio (30 ml)
O lingură de miere de albine (25 g)
Mod de preparare
Încălzește apa și adaugă oțetul de mere bio.
Amestecă bine, apoi îndulcește lichidul cu o lingură de miere.

2. Suc de zmeură și lămâie verde

Ingrediente
Zeama unei lămâi verzi
½ cană de zmeură (75 g)
O cană de apă (250 ml)
Mod de preparare
Stoarce zeama unei lămâi verzi și toarn-o în vasul blenderului.
Adaugă zmeura și apa.
Procesează ingredientele timp de câteva secunde, până obții o băutură omogenă. (Sursa: dozadesănătate.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe