03 ian. 2021 | 10:31

Bătaie la Puterea Dragostei. Alexandra și Maria s-au păruit: ”Stai că-ți arăt eu ție” VIDEO

Monden
Bătaie la Puterea Dragostei. Alexandra și Maria s-au păruit: ”Stai că-ți arăt eu ție” VIDEO
Alexandra şi Maria de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie, la TV

Bătaie între concurentele unuia dintre cele mai îndrăgite show-uri matrimoniale din România. Alexandra şi Maria au lăsat ruşinea deoparte şi s-au păruit, la TV. Toată lumea a văzut imaginile incredibile de la Puterea Dragostei.

Două concurente de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie

Deşi nu este primul astfel de incident din cadrul emisiunii de pe Kanal D, imaginile din cea mai recentă ediţie Puterea Dragostei întrec orice imaginaţie. Alexandra și Maria s-au păruit, lăsând la o parte ruşinea, la TV. Motivul?! Alexandra ar fi fost deranjată de faptul că Maria a acuzat-o că ar discuta şi cu alţi bărbaţi din afara show-ului matrimonial.

“Îi duci de nas pe băieții ăștia doi, dar de fapt consider că mai vorbești cu cineva în afara competiției. Băi, șobolanule. Dacă ești așa puternică, de ce ați sărit două la una?”, i-a reproşat Maria colegei de emisiune.

De aici până la păruială a mai fost doar un pas. Mai mult, Maria a luat-o în vizor şi pe Mariana, moment în care băieţii s-au văzut nevoiţi să intervină. Cea care a sărit la bătaie a fost chiar Alexandra care nu a mai suportat să o audă pe cealaltă concurentă vorbind-o de rău.

“Tu crezi că mi-e frică de tine? Stai că-ți arăt eu cum mi-e frică mie de tine!”, a spus Alexandra.

“Ce faci tu aici, că vii și sări ca o cioară. Știi de ce te-ai dus tu ieri cu sorcova, pentru că creierul tău era de mult plecat cu sorcova și era timpul să plece și trupul acolo unde ți-era creierul!”, i-a spus şi Mariana Alexandrei.

Au urmat scene incredibile, motiv pentru care telespectatorii cred că cele două concurente de la Puterea Dragostei ar trebuie descalificate.

Cine ar putea câştiga sezonul 3 din Puterea Dragostei

Deşi sezonul 3 este în plină desfăşurare, fanii emisiunii sunt extrem de curioşi de părerea foştilor concurenţi despre noul câştigător de la Puterea Dragostei. Întrebată de norocosul sezonului, Manuela a dezvăluit că cel care ar trebui să plece acasă cu marele premiu este Cristian Comănici, fratele Biancăi Comănici, în vârsta de 22 de ani.

Având în vedere că acesta a cucerit inimile telespectatorilor, sunt şanse mari ca Manuela să aibă dreptate, însă  tânărul  nu formează, momentan, cuplu cu nicio concurentă. În ceea ce priveşte favoritele din casa fetelor, Alexandra conduce detaşat.

Rămâne de văzut dacă Cristian va reuşi să obţină performanta surorii sale, una dintre cele mai îndrăgite concurente din show-ul matrimonial.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro