Bătaie cruntă pe aeroportul din Suceava. Care a fost mărul discordiei și de ce paznicii nu au intervenit VIDEO

Bătaie cruntă pe aeroportul din Suceava. Care a fost mărul discordiei și de ce paznicii nu au intervenit VIDEO
Bătaie cruntă pe aeroportul din Suceava. Care a fost mărul discordiei și de ce paznicii nu au intervenit

În cursul zilei de 17 septembrie, un incident extrem de grav a avut loc pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava. Mai mulți indivizi s-au bătut atât în interiorul aeroportului, cât și în afara acestuia.

Bătaie pe aeroportul din Suceava

Mai mulți bărbați și-au împărțit pumni și picioare pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava. Totul s-a întâmplat după ce un individ a fost atacat de un grup de persoane, iar în apărarea acestuia au sărit mai mulți apropiați.

Ținta atacului se pare că se află în stare gravă, unul dintre martori spunând că s-a ales cu nasul rupt. De asemenea, bătaia nu s-a oprit aici, ci a continuat și în afara aeroportului. Unul dintre agresori a fost luat la pumni de către apropiații victimei inițiale.

Într-un final, cele două tabere rivale s-au despărțit și fiecare și-a văzut de drumul lui. Ordinea și siguranța publică ar trebuie să fie în incinta Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava ar trebui să fie asigurată de către angajații de la Poliție de Frontieră, Poliția Transporturi Aeriene și SRI.

Cu toate acestea, nimeni nu a intervenit pentru a aplana conflictul dintre cele două tabere. Cea care a anunțat forțele de ordine în legătură cu bătaia de la aeroport a fost o femeie, însă până a sosit echipajul de poliție din cadrul Postului de Poliție Burdujeni, scandalagii s-au făcut nevăzuți.

Polițiștii de la Postul de Poliție Transporturi Aeriene Suceava au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În cursul zilei de astăzi, aceștia vor stabili dacă închid sau nu dosarul, în funcție de cine va depune plângere penală sau dacă va depune cineva plângere penală.

Doi șoferi s-au luat la bătaie în plină stradă, în București

În urmă cu doar câteva zile, poliția a fost alertată cu privire la faptul că doi conducători auto s-au luat la bătaie, în urma unei șicanări în trafic. Potrivit Poliției Capitalei, aceștia s-au lovit reciproc cu un obiect contondent, respectiv un obiect ascuțit.

La fața locului au ajuns de urgență polițiștii din cadrul Secțiilor 12 și 23 de Poliție, alături de un echipaj de prim ajutor. Cei doi bărbați au fost identificați și duși la secția de poliție pentru a fi audiați.

„Din primele date a rezultat faptul că cei doi conducători auto s-ar fi şicanat în trafic, iar la o intersecţie, din zona unui parc, au coborât din autoturisme şi după un schimb de replici s-au lovit reciproc”, potrivit sursei citate.

În continuare, cercetările sunt efectuate de către Secția 23 Poliție pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Sursă foto: glasulsucevei.ro