Bătaie ca-n filme într-un….cavou. Scenele incredibile s-au petrecut într-un cimitir din Iași. Cum a început totul

Bătaie ca-n filme într-un....cavou. Scenele incredibile s-au petrecut într-un cimitir din Iași. Cum a început totul
Bărbat bătut în cimitir de către fostul său coleg de muncă

Un bărbat a fost jefuit chiar de către un fost coleg de muncă, totul întâmplându-se într-un cimitir din județul Iași. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Marius Paparuzi la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru tâlhărie.

Bătaie într-un cimitir din Iași

Pe 14 septembrie, anul trecut, în jurul orei 19:00, un bărbat, G.B., se afla în cimitirul din satul Cucuteni, împreună cu proprietarul unui cavou și un coleg de muncă. Cei doi colegi de muncă au fost chemați la N.A, proprietarul cavoului, pentru a scoate apă din cavoul său.

La câteva minute după ce au început treaba, la fața locului a ajuns Marius Paparuzi, bărbat care a lucrat în trecut cu G.B, împreună cu alți trei bărbați. Marius Paparuzi se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta i-a reproșat fostului coleg că îi datorează materiale de construcții. De aici până la bătaie a fost vorba doar de un pas.

După disputa verbală, Paparuzi l-a atacat pe G.B. Potrivit anchetatorilor, l-ar fi lovit în zona feței cu pumnul, apoi i-a smuls borseta de la gât. Bărbatul a scos din borsetă 500 de lei, pe care i-a și luat, spunând că aceea este „datoria” pe care ar fi avut-o la el. Borseta a aruncat-o la pământ, apoi a fugit de la fața locului.

Ce a spus agresorul la audieri

În urma incidentului, victima a ajuns la spital. Medicii au decis că G.B. are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea leziunilor. Polițiștii au demarat ancheta și l-au adus pe agresor la audieri. Acesta a recunoscut comiterea faptei. De asemenea, a susținut că victima i-ar fi luat 6 saci cu mozaic, care ar fi valorat 500 de lei.

În cele din urmă, Marius Paparuzi a fost trimis în judecată pentru tâlhărie. La finalul săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe bărbat la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru tâlhărie.

„Inculpatul va presta 100 de zile de muncă neremunerată, în folosul comunității, la instituții aflate în administrarea Consiliului Local Iași. Îl obligă pe inculpat să îi plătească părții civile Gheorghe B. suma de 500 de lei, cu titlu de daune materiale”, au precizat judecătorii ieșeni.

Sursă foto: BZI