Crimă cutremurătoare în Iași. Bărbat, ucis pentru un loc de parcare. Victima a murit în brațele medicilor

Crimă cutremurătoare în Iași. Bărbat, ucis pentru un loc de parcare. Victima a murit în brațele medicilor
Crimă teribilă la Iași pentru un loc de parcare

Momente de teroare au avut loc într-o parcare din Iași, în aproprierea Spitalului Sfântul Spiridon din oraș, acolo unde a avut loc o încăierare între un localnic și un cetățean arab, miza fiind un loc de parcare pentru mașină. Pentru că niciunul nu a vrut să renunțe, cel mai puternic fizic l-a atacat pe adversar până când acesta a rămas aproape fără suflare. Câțiva martori au chemat Serviciul de Ambulanță, dar din păcate, a fost tardiv pentru salvarea victimei.

Ce s-a întâmplat cu agresorul

Odată cu perioada pandemiei de Covid-19, actele de violență au atins cote maxime, astfel că tot mai multe crime se petrec în fiecare zi. Aparent din motive puerile, mulți oameni ajung să fie uciși în urma conflictelor care se petrec în familie sau pe stradă. Acesta este și cazul crimei din Iași, acolo unde un bărbat de 65 de ani, care s-a certat cu un cetățean arab pentru un loc de parcare, a fost ucis cu bestialitate de acesta. Mai multe persoane martore la conflict au solicitat de urgență intervenția unui echipaj medical.

Primii care au ajuns la fața locului au fost polițiștii, care l-au găsit pe cetățeanul arab foarte recalcitrant, motiv pentru care au solicitat intervenția mascaților de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (S.A.S).

Ulterior, echipa medicală de pe autospeciala Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) a ajuns și ea, dar din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, a fost declarat decesul bărbatului în vârstă de 65 de ani. Cetățeanul arab a fost transportat de organele competente la secția de poliție pentru a fi audiat. La fața locului s-a prezentat o echipă de criminaliști care vor stabili cu exactitate cauzele exacte ale crimei.

Bărbat de 39 de ani, înjunghiat în Galați

Un atac sângeros a avut loc joi seară în Galați, în urma căruia, un bărbat aparținând unui clan de interlopi a fost înjunghiat în gât. Potrivit primelor informații, victima ieșise recent din închisoare, fiind acuzat în trecut pentru acțiuni de cămătărie și proxenetism.

Tragedia a avut loc în spatele blocurilor de la Kaufland, din Galați. Potrivit antena 3, bărbatul ucis seera cunoscut sub numele de Gabi ‘Șef’ și era membru al Clanului Ogeaca, conform Antena 3. Acesta avea trei copii care au rămas orfani de tată.

Potrivit autorităților, Gabi “Șef” a fost părăsit de atacator într-o baltă de sânge, iar ulterior a fost transportat de un echipaj medical la spital. Din păcate, în jurul orei 23:15, medicii au confirmat decesul. Pentru moment nu se cunoaște cine a săvârșit crima.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI