Bărbatul în braţele căruia a fost surprinsă Anamaria Prodan. Vedeta i-a făcut chiar şi o declaraţie de dragoste. Foto

Bărbatul în braţele căruia a fost surprinsă Anamaria Prodan. Vedeta i-a făcut chiar şi o declaraţie de dragoste. Foto
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf nu mai formeaza un cuplu

Bărbatul în braţele căruia a fost surprinsă Anamaria Prodan nu este din România. Îndrăgita impresară a șocat pe toată lumea după ce a postat o fotografie pe pagina socială în care apare alături de un bărbat de origine arabă, dar și un mesaj care lasă să se înțeleagă multe. Vedeta i-a făcut o declaraţie de dragoste.

Anamaria Prodan, în brațele unui bărbat arab. El să fie motivul despărțirii de Laurențiu Reghecampf?

Anamaria Prodan nu a încheiat divorțul de fostul său soț, Laurențiu Reghecampf, că s-a și afișat în brațele altui bărbat. De-a lungul timpului Anamaria Prodan a mai fost surprinsă alături de alți bărbați, însă pentru fiecare a avut câte o explicație, anunțând că nu sunt implicați în vreo relație.

De data aceasta pare să fie ceva serios, întrucât Anamaria Prodan, în afară de fotografia în care apare alături de acest bărbat are și un comentariu care este o declarație de dragoste.

Anamaria Prodan radiază de fericire

Acum, Anamaria Prodan, care se află într-un divorț cu scandal cu tatăl fiului ei, Reghecampf Jr., pare că se bucură din nou de viață. Radiantă și zâmbitoare, vedeta s-a lăsat pozată în preajma unui medic arab din Dubai.

Cei doi nu doar că par extrem de apropiați în imaginie ci se țin și de mână. În plus, alături de fotografie, Anamaria Prodan a scris și un mesaj mai mult decât sugestiv. „#loveu @dr.ashary_clinic”, a scris impresara în postarea de pe Instagram.

Medicul arab a făcut școla în Germania

Medicul care îi este alături în fotografie Anamariei Prodan își desfășoară activitatea în Dubai. Pregătirea în domeniu însă și-a făcutt-o în Germania. Coincidență sau nu, se pare că vedeta ajunge mereu în legătura cu această țară. Asta pentru că și încă soțul ei, Laurențiu Reghecapmf, a trăit în Germania un timp.

Deși Anamaria Prodan are 49 de ani, aceasta arată spectaculos. Impresara de fotbaliști ține mult la imaginea ei în care investește în mod constant foarte mulți bani.

Anamaria Prodan, incitantă la aproape 50 de ani

Astfel, aceasta se afișează ori de câte ori are ocazia, fără a avea vreo reținere, cât mai incitantă. Anamaria Prodan îmbracă cele mai îndrăznețe costume de baie și întoarce toate privirile oriunde s-ar afișa la piscină.

De  curând, Anamaria Prodan  a postat o imagine pe contul ei de socializare, în care apare în costum de baie. Cum se putea prevedea, Anamaria Prodan s-a trezit în scurt timp cu un val enorm de aprecieri la poza cu pricina.