08 aug. 2022 | 11:08

Bărbatul în braţele căruia a fost surprinsă Anamaria Prodan. Vedeta i-a făcut chiar şi o declaraţie de dragoste. Foto

Monden
Bărbatul în braţele căruia a fost surprinsă Anamaria Prodan. Vedeta i-a făcut chiar şi o declaraţie de dragoste. Foto
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf nu mai formeaza un cuplu

Bărbatul în braţele căruia a fost surprinsă Anamaria Prodan nu este din România. Îndrăgita impresară a șocat pe toată lumea după ce a postat o fotografie pe pagina socială în care apare alături de un bărbat de origine arabă, dar și un mesaj care lasă să se înțeleagă multe. Vedeta i-a făcut o declaraţie de dragoste.

Anamaria Prodan, în brațele unui bărbat arab. El să fie motivul despărțirii de Laurențiu Reghecampf?

Anamaria Prodan nu a încheiat divorțul de fostul său soț, Laurențiu Reghecampf, că s-a și afișat în brațele altui bărbat. De-a lungul timpului Anamaria Prodan a mai fost surprinsă alături de alți bărbați, însă pentru fiecare a avut câte o explicație, anunțând că nu sunt implicați în vreo relație.

De data aceasta pare să fie ceva serios, întrucât Anamaria Prodan, în afară de fotografia în care apare alături de acest bărbat are și un comentariu care este o declarație de dragoste.

Anamaria Prodan radiază de fericire

Acum, Anamaria Prodan, care se află într-un divorț cu scandal cu tatăl fiului ei, Reghecampf Jr., pare că se bucură din nou de viață. Radiantă și zâmbitoare, vedeta s-a lăsat pozată în preajma unui medic arab din Dubai.

Cei doi nu doar că par extrem de apropiați în imaginie ci se țin și de mână. În plus, alături de fotografie, Anamaria Prodan a scris și un mesaj mai mult decât sugestiv. „#loveu @dr.ashary_clinic”, a scris impresara în postarea de pe Instagram.

Medicul arab a făcut școla în Germania

Medicul care îi este alături în fotografie Anamariei Prodan își desfășoară activitatea în Dubai. Pregătirea în domeniu însă și-a făcutt-o în Germania. Coincidență sau nu, se pare că vedeta ajunge mereu în legătura cu această țară. Asta pentru că și încă soțul ei, Laurențiu Reghecapmf, a trăit în Germania un timp.

Deși Anamaria Prodan are 49 de ani, aceasta arată spectaculos. Impresara de fotbaliști ține mult la imaginea ei în care investește în mod constant foarte mulți bani.

Anamaria Prodan, incitantă la aproape 50 de ani

Astfel, aceasta se afișează ori de câte ori are ocazia, fără a avea vreo reținere, cât mai incitantă. Anamaria Prodan îmbracă cele mai îndrăznețe costume de baie și întoarce toate privirile oriunde s-ar afișa la piscină.

De  curând, Anamaria Prodan  a postat o imagine pe contul ei de socializare, în care apare în costum de baie. Cum se putea prevedea, Anamaria Prodan s-a trezit în scurt timp cu un val enorm de aprecieri la poza cu pricina.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în NOAPTEA de ÎNVIERE! Chiar e PĂCAT MARE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro