29 sept. 2023 | 21:41

Bărbatul din showbiz-ul din România care a încercat să o cucerească pe Alina Sorescu după divorț: „M-a sunat să mă invite”

Monden
Bărbatul din showbiz-ul din România care a încercat să o cucerească pe Alina Sorescu după divorț:

Alina Sorescu a răspuns provocării ”Sosurilor Picante” și a decis să vină în platoul lui Cătălin Măruță. Artista a făcut o serie de dezvăluiri. Se pare că după divorț, mai mulți bărbați au încercat să o cucerească. Celebra prezentatoare a vorbit deschis despre această întâmplare.  Mai mult, când a venit vorba despre o întrebare care avea legătură chiar cu prezentatorul, vedeta a acceptat să citească și a spus chiar numele lui Măruță.

Cine este bărbatul care a încercat să o cucerească pe Alina Sorescu?

Partea interesantă a venit în momentul în care Alina Sorescu a fost provocată să spună numele unui bărbat care a încercat să o cucerească. Artista nu a stat pe gânduri și a povestit cum fostul iubit al Biancăi Rus a încercat să o cucerească.  Ștefan Farrel este impresarul mai multor vedete din țară și se ocupă și cu organizarea de evenimente.

”Aoleu. Da, uite la asta răspund, îl cheamă Ștefan Farrell (fostul iubit al Biancăi Rus, e organizator de evenimente și impresar pentru câteva persoane publice din România și din afară). M-a sunat să mă invite la un festival de la Cluj și i-am zis că nu puteam oricum în perioada aia, și a încercat să inițieze o discuție pentru care nu am continuat-o, după care a spus că i-ar plăcea de mine și cam atât. Întrebarea era ”Numește un bărbat care ți-a făcut avansuri când a aflat că ai divorțat”.

Ce spune Alina Sorescu despre Cove?

Tot în cadrul emisiunii, Alina Sorescu a fost provocată să vorbească despre Cove. Se pare că celebra prezentatoare are numai cuvinte de laudă la adresa colegului său.

”Uite și la asta răspund. Simpatic, deștept și bun manager, mai nou. Și citesc. Caracterizează-l pe Cove în trei cuvinte.”

De-a lungul timpului, au existat mai multe zvonuri vis-a-vis de o posibilă relație între Alina Sorescu și Cove. Însă, artista le infirmă, motivând că între cei doi a fost doar o relație de prietenie.

”Noi am fost colegi, când eram colegă și cu tine și m-a invitat odată la film, nimic altceva. Am fost colegi la TVR, când eram colegă și cu tine.”

”Păi și eu ce făceam în perioada aia, Alina? Al naibii Cove!”

”Dacă n-ai invitat-o la film și la cafea”, a spus Ciucă.

”Da, dar după a venit Andra la tonomat și na..Deci Cove ăsta.. Hai, că mai ai două întrebări.”

Alina Sorescu, dezamăgită de Cătălin Măruță

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Alina Sorescu a mărturisit că a fost o bună perioadă supărată pe Cătălin Măruță. Artista a mărturist că spre finalul căsniciei sale, aceasta a refuzat să vină la el la emisiune. Printre motivele invocate de prezentatoare se numără și dezvăluirile despre viața personală, pe care nu era pregătită să le facă.

”Citesc. Numește o vedetă care te-a dezamăgit și de ce. Păi, a fost o perioadă când noi doi nu am mai colaborat așa, nu mai veneam pe la emisiune pentru că era o perioadă în care se vorbeau lucruri despre relația din care am ieșit și toată lumea mă întreba despre asta. Da, spre finalul căsătoriei noastre. Dacă trebuia să vin la voi la emisiune, dacă nu vorbeam și despre partea asta personală mi se părea că nu pot să vin să cânt, să vin cu picii, mă rog.”

Însă, cu timpul relația lor s-a îmbunătățit. Cătălin Măruță a amintit de un episod recent în care i-a mărturisit artistei că se poate baza pe sprijinul său.

”Dar spune-le tu telespectatorilor cine te-a sunat când ți-a fost greu și ți-a zis că poți să te bazezi oricând, asta nu mai zici, nu?”

”Da, tu, dar acum recent”, a spus Alina Sorescu puțin sarcastică.

Cu toate acestea, Cătălin Măruță a simțit nevoia să vină cu o serie de explicații. Prezentatorul susține că nu i-a impus niciodată să vorbească despre astfel de lucruri.

”Te-am sunat eu vreodată să vii la emisiune și ți-am zis că dacă nu vorbești, nu vii? Eu?

”Nu, tu, dar prin intermediari, prin voi.”

”Vezi, Greta, mi-ai stricat imaginea, dar orice se sparge în capul meu”, a spus Măruță uitându-se la colegii lui de platou.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Românii, striviți de prețuri. Un obicei banal a devenit un lux
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se poate rămâne fără banii din CONTUL BANCAR. Informația a fost anunțată în mod oficial
Capital.ro
Horoscop 12 mai 2024. Berbecii prioritizează odihna, Racii fac schimbări importante
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro