Bărbatul celebru cu care s-a iubit Mirela Vaida, înainte de a se căsători. Pe vremea aceea, prezentatoarea Antena 1 era o necunoscută

Autor: Alexandra Chivu - 17:16, 15 dec. 2019
Bărbatul celebru cu care s-a iubit Mirela Vaida, înainte de a se căsători

Mirela Vaida, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, a fost gazda emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” timp de 7 ani, în prezent a show-ului ”Acces Direct”. Vedeta Antena 1 este căsătorită cu Alexandru, director comercial la o firmă din Sibiu, iar împreună au trei copii. Cu ce bărbat s-a iubit aceasta, înainte de a se căsători? Este un artist celebru de la noi.

Bărbatul celebru cu care s-a iubit Mirela Vaida, înainte de a se căsători

Mirela Vaida este prezentatoarea emisiunii de zi ”Acces Direct” de la Antena 1. Vedeta este căsătorită cu Alexandru Vaida, director comercial la o companie, iar împreună au trei copii. Actualului soț, ce călătorește foarte mult, nu îi place să fie în centrul atenției.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, spunea prezentatoarea de televiziune în urmă cu ceva vreme, într-un interviu pentru revista VIVA!

Pe vremea aceea, prezentatoarea Antena 1 era o necunoscută

Înainte de a deveni doamna Vaida, Mirela s-a iubit cu un cântăreț celebru în România, la acea vreme. În 2002, vedeta Antena 1 era o artistă aflată la debut și avea un iubit mai cunoscut decât ea. Este vorba despre Claudiu Popescu, membru fondator al trupei No-Name, pe mare val în acele timpuri.

Bărbatul celebru cu care s-a iubit Mirela Vaida, înainte de a se căsători. Pe vremea aceea, prezentatoarea Antena 1 era o necunoscută
Claudiu Popescu, No-Name

„Pentru viitorii ei fani, avem o veste bună: Mirela este singură! Din februarie, s-a despărţit de iubitul ei, Claudiu de la No-Name”, scriau ziarele în anul 2003 despre despărțirea dintre Mirela și Claudiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI