Mirela Vaida, înainte și după Acces Direct. Imaginea care i-a emoționat pe fani: ”Ai venit pe neașteptate!”

Mirela Vaida, înainte și după Acces Direct. Imaginea care i-a emoționat pe fani: ”Ai venit pe neașteptate!”
Mirela Vaida înainte și după Acces Direct

Mirela Vaida a devenit in scurt timp una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziunea română. Fanii săi au putut să o observe de-a lungul timpului prezentânt mai multe emisiune precum Noră pentru mamă, Mireasa pentru fiul meu sau chiar și Acces Direct. Iată evoluția acesteia îninte și dupa show-ul de actualitate!

Mirela Vaida, înainte și după Acces Direct

Mirela Vaida a devenit în scurt timp una dintre cele mai iubite vedete. Aceasta a suprins pe toată lumea cu talentele sale și cu felul de a putea face lucrurile, fiind atât cântăreață, actriță, cât și moderatoare. Cunoscuta vedetă a avut parte de emoțiile cele mai mari mai târziu, pentru că aceasta a devenit mamă la o vârstă înaintată. Cu toate astea, s-a bucurat să fie mamă a trei copii mai repede decât se aștepta. Aceasta cumva reușește să împace atât viața profesională cu cea sentimentală și are mare grijă de cei mici.

Mirela a postat un mesaj deosebit pe rețelele de socializare. Aceasta a scris despre fiul său cel mic. Este extrem de fericită pentru că familia sa este împlinită și că are 5 membrii. „Ai venit pe neasteptate și acum mă întreb cum am fi putut trăi noi fără tine? Azi, 8 luni de bucurie pură, alături de voi 3!! La mulți ani, Tudor cel Vesel!! ??? #mirelavaida #happymom #momof3 #mylife #mykids #family #8months #tudor #mylittleboy?”, a scris Mirela Vaida.

Mirela Vaida înainte și după Acces Direct
Mirela Vaida înainte și după Acces Direct

„Eu și soacră-mea suntem niște fete de gașcă”

„Eu și soacră-mea suntem niște fete de gașcă, noi două. Soacră-mea, contrar stereotipului de soacră, care în general e de poamă acră, soacră-mea e de gașcă. Așa că, ce a zis ea de dimineață, eu fiind foarte stresată și nedormită. Ea mi-a adus spuma, ea mi-a adus ce ați văzut în păhărel și ea a zis să îmi dea drumul la muzică. Și tot soacră-mea mi-a făcut și poza! Și eu normal că am pus-o pe Facebook, căci cine mai are soacră ca a mea?”
Mirela Vaida

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI