Mirela Vaida, înainte și după Acces Direct. Imaginea care i-a emoționat pe fani: ”Ai venit pe neașteptate!”

Autor: Andrei Simion - 08:27, 11 dec. 2019
Mirela Vaida înainte și după Acces Direct

Mirela Vaida a devenit in scurt timp una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziunea română. Fanii săi au putut să o observe de-a lungul timpului prezentânt mai multe emisiune precum Noră pentru mamă, Mireasa pentru fiul meu sau chiar și Acces Direct. Iată evoluția acesteia îninte și dupa show-ul de actualitate!

Mirela Vaida, înainte și după Acces Direct

Mirela Vaida a devenit în scurt timp una dintre cele mai iubite vedete. Aceasta a suprins pe toată lumea cu talentele sale și cu felul de a putea face lucrurile, fiind atât cântăreață, actriță, cât și moderatoare. Cunoscuta vedetă a avut parte de emoțiile cele mai mari mai târziu, pentru că aceasta a devenit mamă la o vârstă înaintată. Cu toate astea, s-a bucurat să fie mamă a trei copii mai repede decât se aștepta. Aceasta cumva reușește să împace atât viața profesională cu cea sentimentală și are mare grijă de cei mici.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ai venit pe neasteptate si acum ma intreb cum am fi putut trai noi fara tine? Azi, 8 luni de bucurie pura, alaturi de voi 3!! La multi ani, Tudor cel Vesel!! 💖🙏😘 #mirelavaida #happymom #momof3 #mylife #mykids #family #8months #tudor #mylittleboy💙

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida) pe

Mirela a postat un mesaj deosebit pe rețelele de socializare. Aceasta a scris despre fiul său cel mic. Este extrem de fericită pentru că familia sa este împlinită și că are 5 membrii. „Ai venit pe neasteptate și acum mă întreb cum am fi putut trăi noi fără tine? Azi, 8 luni de bucurie pură, alături de voi 3!! La mulți ani, Tudor cel Vesel!! 💖🙏😘 #mirelavaida #happymom #momof3 #mylife #mykids #family #8months #tudor #mylittleboy💙”, a scris Mirela Vaida.

Mirela Vaida înainte și după Acces Direct
Mirela Vaida înainte și după Acces Direct

„Eu și soacră-mea suntem niște fete de gașcă”

„Eu și soacră-mea suntem niște fete de gașcă, noi două. Soacră-mea, contrar stereotipului de soacră, care în general e de poamă acră, soacră-mea e de gașcă. Așa că, ce a zis ea de dimineață, eu fiind foarte stresată și nedormită. Ea mi-a adus spuma, ea mi-a adus ce ați văzut în păhărel și ea a zis să îmi dea drumul la muzică. Și tot soacră-mea mi-a făcut și poza! Și eu normal că am pus-o pe Facebook, căci cine mai are soacră ca a mea?”
Mirela Vaida

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI