08 apr. 2024 | 15:14

Bărbații celebri din viața Mădălinei Ghenea. Cu cine s-a iubit frumoasa româncă, de-a lungul anilor

Monden
Bărbații celebri din viața Mădălinei Ghenea. Cu cine s-a iubit frumoasa româncă, de-a lungul anilor
Barbatii celebri din viata Madalinei Ghenea

Este considerată una dintre cele mai frumoase românce din lume, cariera sa în domeniul modei și actoriei cunoscând o ascensiune fulminantă în ultimul deceniu. Stabilită în Italia de mai mulți ani, Mădălina Ghenea a devenit un star internațional, cucerind Cetatea Filmului, apărând în numeroase filme de succes. Viața ei amoroasă a atras atenția publicului, de asemenea, olteanca apărând la brațul celor mai râvniți de la Hollywood.

Gerard Butler

Probabil cea mai cunoscută și celebră relație a frumoasei Mădălina Ghenea este cea cu actorul scoțian Gerard Butler, starul din filme precum ”300”, ”The phantom of the Opera” sau ”The bounty hunter”.

Relația lor a fost deseori surprinsă de paparazzi în diverse locații exotice, ceea ce a alimentat și mai mult interesul publicului pentru povestea lor de dragoste.

Păreau extrem de îndrăgostiți, iar relația lor tumultoasă a fost extrem de mediatizată, fanii româncei fiind convinși că o vor vedea pe olteancă mergând în fața altarului alături de celebrul actor. Cu toate acestea, destinul a avut alte planuri pentru ei, actorul luând decizia de a se separa de superba româncă.

Leonardo di Caprio

Relația amoroasă dintre Madalina Ghenea și Leonardo DiCaprio a fost un subiect intens discutat în presa de divertisment și în rândul fanilor lor din întreaga lume.

Speculațiile despre o posibilă relație romantică între cei doi au apărut în urma unor întâlniri și apariții publice comune, care au stârnit interesul presei de specialitate.

Madalina Ghenea și Leonardo DiCaprio au fost văzuți împreună la mai multe evenimente și petreceri din industria de divertisment, iar fotografiile cu ei au alimentat zvonurile despre o posibilă relație romantică.

Vezi și 10 filme cu Gerard Butler pe care trebuie să le vezi. Pe multe dintre ele sigur le-ai uitat

Cei doi au fost surprinși în diverse locații exotice și la destinații de vacanță de lux, ceea ce a crescut și mai mult speculațiile despre legătura lor.

Cu toate acestea, atât Madalina Ghenea, cât și Leonardo DiCaprio, au fost discreți în ceea ce privește relația lor și nu au făcut nicio declarație oficială în acest sens. Presa a încercat să obțină detalii despre natura relației lor, dar ambii actori au preferat să își păstreze viața privată departe de ochii publicului.

Jude Law

Relația dintre Madalina Ghenea și Jude Law a stârnit mult interes și zvonuri în presă și în rândul fanilor lor, mai ales datorită fotografiilor care atestau apropierea lor la premiera filmului „Dom Hemingway”.

S-a speculat, mult timp, că cei doi ar fi fost mai mult decât colegi de peliculă, mai ales că Madalina Ghenea a postat pe rețelele sociale câteva imagini care sugerau o legătură mai profundă decât una pur profesională.

Madalina Ghenea și Jude Law au jucat împreună în filmul „Dom Hemingway”, iar chimia lor pe ecran a fost evidentă pentru cei care au urmărit producția.

Fotografiile de la premieră au surprins momente de familiaritate între cei doi, crescând speculațiile despre o posibilă relație romantică dincolo de platoul de filmare.

Michael Fassbender

Un alt nume mare de la Hollywood care a fost asociat cu frumoasa Mădălina Ghenea este nimeni altul decât actorul din ”Assassins Creed”, Michael Fassbender.

Madalina Ghenea și Michael Fassbender au fost surprinși de paparazzi în diverse locații și au fost fotografiați în ipostaze care sugerau o apropiere mai profundă decât una simplu prietenească.

Fotografiile cu cei doi actori au alimentat speculațiile despre o posibilă relație romantică între ei, având în vedere faptul că au petrecut împreună un Revelion în România, mergând și într-o scurtă escapdă romantică în Noua Zeelandă.

Lewis Hamilton

Asemănarea izbitoare a Mădălinei Ghenea cu superba Nicole Scherzinger, fosta solistă a trupei The Pussycat Dolls, l-a atras, cu siguranță, pe pilotul de formula 1 Lewis Hamilton.

În luna mai a anului 2015, cele două vedete au participat la gala anuală organizată la Cannes de amfAR, o fundaţie americană care luptă împotriva SIDA, înfiinţată de regretata actriță Elizabeth Taylor, şi au stat la aceeaşi masă, unul lângă celălalt.

Potrivit zvonurilor apărute în presa acelor vremuri, olteanca și pilotul ar fi fost extrem de apropiați și intimi, semn că s-ar fi înfiripat ceva mai mult decât o simplă prietenie între cei ei.

Vezi și Cu cine s-a iubit Angelina Jolie. Lista celebrităților care au trecut prin patul divei

Matei Stratan

Povestea de iubire dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan a ținut caldă primele pagini ale tabloidelor din România, pentru mai mult timp.

Relația lor a fost controversată și pasională, fructul iubirii lor fiind singura lor fiică, micuța Charlotte. Actrița și modelul au decis să meargă, însă, pe drumuri separate, atunci când toată lumea se aștepta să-i vadă planificându-și nunta.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
Metoda prin care îți poți cumpăra un apartament în 16 ani, în loc de 41 de ani: „Putem câștiga timp”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Fraudă pe internet. Noua înșelătorie cu Marele Premiu
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Românii sunt obligați. UE a dat ordin pentru cei cu telefoane mobile
Capital.ro
Supermarketul din România care îţi dă 1 leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Data până la care e valabilă promoția
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro