Bărbat de 63 de ani, găsit fără viață într-o fântână. Polițiștii spun că este vorba despre o crimă

Bărbat de 63 de ani, găsit fără viață într-o fântână. Polițiștii spun că este vorba despre o crimă
Bărbat găsit mort într-o fântână

Un bărbat din Botoșani, în vârstă de 63 de ani, a fost găsit mort într-o fântână. Pe corpul acestuia s-au găsit mai multe urme de violența, iar oamenii legii spun că este vorba despre o crimă, care ar fi avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Bărbat aruncat în fântână

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că trupul bărbatului a fost aruncat în fântână de către un consătean mai tânăr. Cel bănuit de crimă este recidivist, anul trecut având o condamnare pentru omor. Cei doi locuiau în aceeași casă, victima fiind în grija presupusului criminal. Cei doi s-au certat în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, iar scandalul a luat amploare repede, victima fiind lovită în repetate rânduri de consătean.

Pentru a-și ascunde urmele, l-ar fi pus într-o roabă, apoi l-a aruncat în fântâna care se află la câteva sute de metri depărtare de casă. Din cauza leziunilor suferite, bărbatul a decedat. Vecinii au observat că acesta este de negăsit și au început să-și pună întrebări, motiv pentru care au anunțat Poliția, care a venit a doua zi.

Principalul suspect este tânărul recidivist, în vârstă de 37 de ani, fiind cercetat pentru omor calificat. Mai mult de atât, se presupune că suspectul ar avea probleme psihice, motiv pentru care a fost internat pentru a fi consultat din punct de vedere psihic.

Turist găsit mort în Munții Călimani

Un turist care a pornit singur într-o drumeți a fost găsit fără viață sâmbătă, în Munții Călimani. Salvatorii montani au primit o solicitare privind dispariția unei persoane care se afla într-o drumeție în Munții Călimani, care sâmbătă nu a mai răspuns la telefon. Au fost alertate salvatorii din Mureș, Suceava și Harghita, structurile Salvamont din județele care înconjoară masivul.

Din păcate, corpului bărbatului a fost găsit în apropierea stației meteo Rețitiș, la circa 2.000 de metri altitudine. Conform salvamontiștilor, este al doilea deces pe munte în ultimele zile produs de turiști care pornesc singuri în drumeție.

„Salvamontiștii vor stabili cu poliția dacă vor putea prelua trupul pentru transport și apoi cum vor face recuperarea și transportului lui, terestru sau cu sprijinul unui elicopter”, au transmis salvamontiștii.

Bărbat de 43 de ani, găsit fără viață într-o mașină

În noaptea de luni spre marți, polițiștii au fost anunțați, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat stă într-o mașină și nu ar prezenta semne vitale. Mașina se afla pe raza comunei Cerchezu, județul Constanța.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 43 de ani, din oraşul Negru Vodă”, transmite IPJ Constanţa.

Din primele cercetări, pe trupul bărbatului nu au fost identificate urme de violență, fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI