Tragedie la Iași. Bărbat găsit mort cu două cuțite în piept. Criminaliștii au demarat o anchetă

Tragedie la Iași. Bărbat găsit mort cu două cuțite în piept. Criminaliștii au demarat o anchetă
Bărbat găsit mort cu două cuțite în piept

O crimă a avut loc în Maramureș, acolo unde un bărbat a fost găsit mort cu două cuțite în piept. Bărbatul avea doar 35 de ani și a fost descoperit duminică dimineața în localitatea Șomcuta Mare.

Bărbat găsit mort cu două cuțite în piept

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în zona unei pălincării. Cel care a făcut tragica descoperire a fost chiar un vecin, în jurul orei 7 dimineața. La locul faptei au ajuns criminaliștii și polițiștii. Aceștia au demarat o anchetă.

La scurt timp după găsirea cadavrului în zona pălincăriei, autorul crimei a fost identificat și reținut de către oamenii legii. I s-a făcut rău și a fost dus de un echipaj al Ambulanței la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

“Pe  30 mai, ora 07.36, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană este decedată într-o pălincie de pe raza oraşului. La faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 53 de ani din Berchez şi cadavrul unui bărbat de 33 de ani din Berchez”, a transmis, duminică, IPJ Maramureş.

Afacerist din Arad, mort într-o explozie

Un cunoscut afacerist din Arad a decedat după ce mașina în care se afla a explodat. Potrivit surselor din anchetă, s-a găsit material explozibil în resturile carbonizate ale autoturismului. Bomba ar fi fost detonată de la distanță, cu ajutorul unei telecomenzi. Explozia a fost provocată atunci când bărbatul a părăsit parcarea unui magazin.

„În momentul sosiri echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent şi generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului, a fost găsită în interiorul maşinii o victimă decedată, care nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

În acest caz s-a implicat și ministrul Lucian Bode. Acesta a precizat că a luat legătura cu instituțiile partenere cu Parchetul General și MAI, pentru ca cel vinovat să fie identificat cât mai repede. De asemenea, acesta a precizat că cercetările la fața locului au fost finalizate. În continuare, urmează etapa de analiză a probelor.

”Am fost informat imediat după ce s-a produs și la scurt timp, împreună cu structurile de conducere din MAI, am luat decizia de a trimite la Arad cele mai bune echipe ale Poliției Române.

În istoria post-decembristă a României au mai fost tentative de asasinare prin acest mod de operare, dar fără finalitate. Acesta este un caz singular. Cunosc profesionalismul instituțiilor statului român și de aceea vă spun că România este o țară sigură.”, a spus Lucian Bode.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI