Bărbat afemeiat? Semnele care îl dau de gol că îi place să alerge după mai multe femei

Bărbat afemeiat? Semnele care îl dau de gol că îi place să alerge după mai multe femei
Cum îți dai seama că partenerul tău își dorește atenție de la alte femei

Trebuie să stai departe de telefonul partenerului, mai ales pentru că nu doar mesajele îl pot da de gol atunci când are pe altcineva! Există câteva trucuri pentru a realiza rapid dacă te-ai ales cu un bărbat ce își dorește mai multe femei.

Sfaturi relații. Cum îți dai seama că partenerul tău este afemeiat

În cazul în care ai observat că partenerul tău își dorește să aibă parte de atenția femeilor oriunde merge, este foarte posibil să te confrunți cu un bărbat afemeiat. Totuși, gândește-te bine la comportamentul său înainte de a trage vreo concluzie.

În unele cazuri, bărbații o să se schimbe în momentul în care observă că anumite gesturi le fac rău partenerelor. În altele, trebuie doar să pui stop și să pleci dacă situația nu se schimbă radical și relația devine toxică.

Totuși, cum îți dai seama că alături de tine este un bărbat afemeiat? Mulți dintre cei ce își doresc să capteze atenția femeilor sunt, pur și simplu, interesați de complimentele pe care le primesc în momentul în care discută cu alte persoane.

Semnele ce îi dau de gol pe bărbați. Tu le-ai observat?

Înainte de toate, încearcă să îi faci mai multe complimente, să apreciezi orice gest și să explici ce îți place la el. Dacă după toate acestea observi că își pierde rațiunea în momentul în care vede alte femei, trebuie să îi explici că te deranjează ce face.

Niciodată nu trebuie să spui ce gândești la nervi, așa că este mai bine să aștepți până când ajungi acasă alături de partener pentru a aborda situația cu mult calm. Urmărește-l îndeaproape pentru a vedea dacă își schimbă comportamentul după discuția cu tine.

Există unele cazuri în care partenerul tău nici măcar nu își dă seama de faptul că flirtează cu alte femei, așa că încearcă să îl filmezi la diferite evenimente pentru a demonstra că spui adevărul. Mai mult, roagă o persoană apropiată să îi explice ce nu face corect.

Ce trebuie să faci dacă partenerul tău caută atenție de la alte femei

Cazul explicat mai sus are șanse de reușită, mai ales pentru că partenerul își va schimba comportamentul față de alte femei dacă nu își dorea să primească atenție. De fiecare dată, folosește-te de umor pentru a scăpa de orice ceartă ce nu o să te ajute.

Mai mult, dacă ți-ai dat seama că te confrunți cu un cuceritor, tratează-l cu indiferență sau demonstrează că poți să abortezi trategia sa. O să îi displacă să vadă că le oferi atenție bărbaților, așa că este important să îi explici că așa te simți și tu în momentul în care îl vezi alături de alte femei.

Totul se rezumă la ce accepți, de fapt. Sunt unele cazuri în care partenerul se schimbă, dar, în altele, doar maturitatea îl poate face să realizeze faptul că direcția sa este greșită. Trebuie neapărat să te gândești dacă ești destul de răbdătoare pentru a aștepta ca el să se cumințească.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI