Bănel Nicoliță rupe tăcerea despre datoriile la cămătari: ”Este ultima mea declaraţie!”

Bănel Nicoliță rupe tăcerea despre datoriile la cămătari: ”Este ultima mea declaraţie!”
Banel Nicolita rupe tacerea despre datoriile la camatari

Fostul fotbalist Bănel Nicoliță a vorbit despre plecarea sa din România. După ce au apărut informații în presă potrivit cărora sportivul ar fi avut probleme cu datoriile la cămătari, acesta a negat speculațiile. Ce a declarat fostul jucător de la FCSB.

De ce ar fi plecat, de fapt, Bănel Nicoliță din România

Presa din România a vorbit despre plecarea subită a lui Bănel Nicoliță din România din cauza unor presupuse probleme pe care fostul stelist le-ar fi avut cu cămătarii. Potrivit celor de la Fanatik, jucătorul de 36 de ani ar fi împrumutat 100.000 de euro, motiv pentru care ar fi plecat în Statele Unite ale Americii.

Fostul internațional român a investit o sumă colosală în valoare de 300.000 euro la CS Făurei, clubul de fotbal pe care-l patronează în localitatea sa natală, însă această afacere nu s-a dovedit a fi una profitabilă.

Din acest motiv, în presa autohtonă au apărut zvonuri potrivit cărora Bănel Nicoliță ar fi plecat peste ocean să muncească pentru a-și plăti datoriile pe care le-ar avea la cămătari.

Recent, însă, fostul mare jucător de la FCSB a negat aceste informații, declarând pentru Fanatik.ro că nu are niciun fel de datorie la nimeni și că atât el cât și familia lui sunt în regulă.

„Într-adevăr, sunt plecat din ţară, dar am văzut ce aţi scris şi ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuţie în presă, iar aceasta este ultima mea declaraţie!

Vreau să ştie toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine şi nu am probleme, nici datorii. Şi de asemenea vreau să se ştie că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos şi doar asta contează!”, a declarat fostul stelist Bănel Nicoliță, exclusiv pentru Fanatik.

Ce muncește Bănel Nicoliță în Statele Unite ale Americii

Stelian Nicoliță, fratele fostului mare stelist, a făcut și el o serie de declarații incredibile la adresa lui Bănel Nicoliță, despre care a spus că este plecat în Statele Unite ale Americii pentru a antrena o grupă de copii.

„Bănel nu are datorii la nimeni. El este bine sănătos, este plecat din țară iar acolo joacă fotbal și antrenează o grupă de copii. Familia este bine. Chiar mă amuz când citesc tot felul de invenții ale presei centrale.

Bănel este obișnuit să facă lucruri foarte bune și așa face în acest moment. Nu pot să spun unde este plecat, dar vă asigur că este bine”, a declarat Stelian Nicoliță, exclusiv pentru obiectivbr.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI