Bănel Nicoliță e însurat, dar a apărut cu altă femeie în public. Gesturi tandre ale fostului fotbalist. FOTO

Bănel Nicoliță e însurat, dar a apărut cu altă femeie în public. Gesturi tandre ale fostului fotbalist. FOTO
Bănel Nicoliță e însurat, dar a apărut cu altă femeie în public. Gesturi tandre ale fostului fotbalist. FOTO

Fostul fotbalist, Bănel Nicoliță, a fost prins în off-side. Se pare că acesta s-a îndrăgostit lulea de o brunetă care seamănă ca două picături de apă cu soția acestuia. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre la o terasă din Mamaia.

Bănel Nicoliță e însurat, dar a apărut cu altă femeie în public

Bănel Nicoliță se giugulește de mama focului cu o brunetă voluptoasă. Considerat cândva copilul de suflet al lui Gigi Becali, datorită talentului său, dar și pentru că nu pierdea nopțile în club și era și un familist convins, iată că lucrurile s-au mai schimbat între timp. Fostul fotbalistul pare să își trăiască a doua tinerețe, în brațele unei brunete frumoase, alta decât soția lui cu care a făcut și doi copii.

Astfel că cei doi au fost surprinși la o terasă de la mare, petrecând timpul într-un mod cât mai plăcut și împărțing gesturi tandre. Cei doi erau îmbrăcați în alb, cu ochelari de soare pe nas și cu ochii în toate părțile, pentru a se asigura că nu-i vede nimeni. Greșit însă, pentru că Ciao.ro a fost, se pare, pe urmele lor și i-a surprins în ipostaze mai mult decât grăitoare, el coborându-și ușor mâinile pe trupul ei.

sursa foto: ciao.ro
sursa foto: ciao.ro

S-a zvonit că s-ar fi despărțit de soție

În urmă cu doi ani s-a zvonit că fotbalistul ar fi în divorț, după ce ar fi prins și el gustul cluburilor. A negat însă, spunând că are o familie frumoasă.

După ce au petrecut timpul la terasă, Bănel a cerut nota de plată, a achitta-o imediat și au plecat împreună, cel mai probabil către hotelul unde erau cazați. În drum însă, un grup de tineri l-a oprit și i-a cerut să facă poze, iar Bănel nu i-a refuzat pe tineri.

De menționat este că despre Bănel presa a scris în trecut că divorțează de soția sa, dar acesta a făcut ulterior declarații și a spus că nu e nimic adevărat, ba din contră, că are o familie frumoasă de care se simte mândru. Apoi, au existat zvonuri că el și soția s-ar fi despărțit. Nu se știe însă care este adevărul adevărat, dar cert este că pare îndrăgostit de noua femeie din viața lui.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI