Bănel Nicoliță are planuri mari după revenirea în țară. Ce vrea să facă fostul internațional

Bănel Nicoliță are planuri mari după revenirea în țară. Ce vrea să facă fostul internațional
Banel Nicoliță a negat că ar fi avut probleme cu cămătarii și s-a întors la echipa din orașul natal, CS Făurei

Bănel Nicoliță are planuri mari după revenirea în țară. Fostul internațional a fost plecat o vreme în străinătate. „Dispariția” sa bruscă a dat naștere la zvonuri privitoare la o presupusă datorie pe care cel supranumit „Jardel” ar fi avut-o față de cămătari. Bănel Nicoliță a negat informația, iar de puțin timp s-a și reîntors în România. Aici, el are în continuare planuri mari în privința echipei sale de suflet.

Bănel Nicoliță are planuri mari după revenirea în țară

Bănel Nicoliță are planuri mari după revenirea în țară. Omul care a marcat memorabilul autogol pe Santago Bernabeu, pe când juca la Steaua/FCSB are o viață agitată. „Jardel”, cel care a adunat 37 de selecții în echipa națională, și-a investit toate economiile în echipa sa de suflet din orașul natal, CS Făurei.

Despre Bănel Nicoliță presa a scris că ar avea probleme cu o datorie contractată la cămătari. Aproximativ 100.000 de euro. Neputând s-o returneze, el ar fi plecat din țară. Bănel Nicoliță a plecat din România, pentru o vreme, dar a negat că ar avea probleme cu datoriile sau cămătarii.

Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație!

Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos, și doar asta contează!”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru Fanatik.

Ce vrea să facă fostul internațional

Bănel Nicoliță s-a întors, tot pe neașteptate, în România, acum o săptămână. El a revenit lângă formația din Făurei, care, în acest sezon, se luptă să nu retrogradeze din Liga a 3-a. CS Făurei ocupă locul 8, antepenultimul, în seria a 2-a din al treilea eșalon fotbalistic, cu doar 8 puncte adunate după 14 partide.

În ultima partidă, cea de sâmbătă, contra celor de la Viitorul Ianca, echipa lui Bănel Nicoliță a terminat la egalitate, scor 3-3. Iar fostul internațional a reușit chiar pasa decisivă la golul din prelungirile meciului, gol ce a stabilit rezultatul final. El a declarat la finalul jocului că vrea să continue la Făurei proiectul început cu ani în urmă. Bănel a mărturisit că vrea să promoveze în Liga a 2-a.

Marți (n.r. – 23 noiembrie) am făcut primul antrenament, iar astăzi (n.r. – 27 noiembrie) am jucat tot meciul. Mă bucur că din pasa mea s-a marcat golul egalizator.

M-am reîntors la CS Făurei pentru a continua proiectul început. Avem sponsori și îmi doresc să ajungem în Liga a 2-a”, a declarat Bănel Nicoliță pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI