Bancnota veche care te poate îmbogăţi. Suma uriaşă cu care se vinde acum

Bancnota veche care te poate îmbogăţi. Suma uriaşă cu care se vinde acum
Bancnota veche care se vinde pe OLX cu o sump foarte frumoasă

O bancnotă veche îți poate aduce o viață plină de lux. Aceasta se vinde pe OLX cu o sumă foarte frumoasă. Cei care colecționează bani și vor să își schimbe cursul vieții ar putea face o schimbare acum. Obiectele de odinioară pline de amintiri au o însemnătate aparte pentru mulți oameni, iar cei care sunt pasionați de colecții diverse se pot bucura de sume uriașe în schimbul acestora.

O bancnotă românească veche se vinde pe OLX cu o sumă frumoasă:  detalii

Sunt mulți oameni care pun preț pe amintirea din spatele obiectelor care acum nu mai sunt în prim-plan. Acest lucru este valabil în special pentru piese vintage sau bancnote/monede.

Cei care sunt pasionați de colecționarea bancnotelor vechi se pot bucura de sume colosale în schimbul lor. Mai exact, acum este la mare căutare bancnota de una sută lei cu chipul lui Nicolae Bălcescu.

Ea a ajuns să valoreze chiar o mică avere. Suma cu care este scoasă la vânzare i-a uimit pe mulți care au văzut anunțul. Bancnota se găsește pe site-ul OLX cu suma de 5.000 de lei, iar cei care poate o mai au în casă o pot scoate la vânzare și chiar pot plusa în această direcție.

Bancnota în cauză este de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu și a intrat pe piață încă din anul 1952. Chipul lui Nicolae Bălcescu a apărut pe hârtie cu doi ani mai devreme, dar atunci avea suma de 1.000 de lei, urmând ca în vremea comuniștilor să se taie câteva zerouri.

,,Tipărită în 1966, în seria A, stare impecabilă”

Ea a continuat să umble în buzunarele românilor până în anul 1991, ulterior fiind retrasă. Bancnota de una sută lei este cea mai valoroasă bancnotă a țării noastre. Pe față se afla chipul scriitorului, fruntaș al Revoluției de la 1848, iar pe spate se regăsește Ateneul Român.

,,Bancnotă de 100 de lei, faimosul „Bălcescu”, tipărită în 1966, în seria A, stare impecabilă, nerecondiționată. Rog seriozitate! Mă adresez în principal colecționarilor. Tranzacția se face numai prin intermediul OLX.”, este anunțul postat pe site-ul OLX.

Ce bancnote mai sunt la căutare?

De asemenea, un alt anunț de pe site-ul menționat indică faptul că bancnotele de 5.000 de lei cu chipul lui Avram Iancu sunt scoase la vânzare la prețul de 750 de lei.

„Bancnotă de 5000 lei vechi din 1993 Avram Iancu Preț negociabil În stare foarte bună”, se arată în anunțul publicat pe OLX.

O hârtie de 500.000 de lei se găsește tot aici la prețul de 100-150 de lei.