Bancnota rară din 1941 care se vinde pe OLX pe o sumă mult prea mică. Caut-o în sertarele bunicii, poate încă o mai are

Bancnota rară din 1941 care se vinde pe OLX pe o sumă mult prea mică. Caut-o în sertarele bunicii, poate încă o mai are
Bancnota rara din 1941 care se vinde pe OLX pe o suma mult prea mica. Caut o in sertarele bunicii poate inca o mai are

Zi de zi, sute de mii de anunțuri își fac apariția pe OLX, cel mai popular site de mică publicitate de la noi din țară. Printre obiecte de mobilier, articole vestimentare, electrocasnice și alte produse, colecționarii se pot bucura de oferte incredibile la bani și monede vechi. Care mai sunt prețurile, în prezent.

Cât costă o bancnotă din 1941 pe OLX

Posesorii de monede și bancnote românești vechi fac tot posibilul pentru a le valorifica pe site-urile de anunțuri, acolo unde colecționarii se îmbulzesc pentru a licita pentru cele mai prețioase obiecte.

De exemplu, o bancnotă autohtonă, ce datează din anul 1941, se vinde pe OLX la suma incredibilă de 300 de lei. Așadar, dacă ai pe acasă o asemenea comoară, este recomandat să o cauți și să pui anunț pe site-urile de mică publicitate.

Persoanele pasionate și cu posibilități financiare se pot răsfăța cu aceste mici plăceri financiare, completându-și colecția cu această bancnotă rară. Un utilizator de pe OLX a postat, recent, un anunț pe 19 iulie, în care punea la vânzare o hârtie veche de mai bine de 80 de ani.

Bărbatul cere o sumă modică pe ea, sunt de părere colecționarii, având în vedere valoarea bancnotei ce are inscripționat chipul lui Nicolae Grigorescu.

Citește și Moneda care se vinde cu 700 de lei pe OLX. Dacă o ai acasă, ai dat lovitura

Colecționarii pot cumpăra o monedă rară de 50 de bani care valorează 900 de lei pe OLX

Pe lângă bancnotele rare, pasionații de vintage scot sume importante de bani din buzunar pentru a avea cele mai impresionante monede în colecțiile lor.

De exemplu, recent, un internaut a pus la vânzare, pe site-ul OLX, o monedă de 50 de ani ce datează din 1989. Banul se vinde la prețul de 900 de lei.

Dacă o ai și tu prin casă și o găsești, din întâmplare, prin sertarele uitate ale dulapurilor părinților, te-ai putea îmbogăți dacă le pui pe site-urile de profil.

Pe moneda de 50 de bani din perioada comunistă este reprezentată Revoluția Română, iar vânzătorul s-a gândit să o dea la schimbul a 900 de lei. Colecționarii se vor simți norocoși să aibă o asemenea piesă în posesia lor.

„Moneda originală Revoluția 1989! Stare perfectă! Cu inscripționare vizibilă, vechime 23 de ani!”, se arată în anunțul de pe OLX făcut de vânzător.

Urmăriți Playtech.ro și pe