Băiatul lui Nicolae Guță, trimis să lucreze la o mănăstire. Ce se întâmplă acum cu tânărul

Băiatul lui Nicolae Guță, trimis să lucreze la o mănăstire. Ce se întâmplă acum cu tânărul
Băiatul lui Nicolae Guță, trimis să lucreze la o mănăstire

După ce a fost prins cu permisul suspendat, fiul lui Nicolae Guță, pe nume Nicu Guță, va munci la o mănăstire din Oradea. Astfel, vreme de 60 de zile, fiul manelistului va presta muncă neremunerată în folosul comunității, ca parte din pedeapsa primită, după ce anul trecut a fost prins conducând cu permisul suspendat. De altfel, Mănăstirea Sfintei Cruci din Oradea este un lăcaș de cult foarte cunoscut, la care s-a recules bunăoară și fostul fotbalist Mihăiță Neșu…

Băiatul lui Nicolae Guță, trimis să lucreze la o mănăstire

Nicu Guță, fiul celebrului manelist, a fost condamnat la un an de închisoare și la plata unei amenzi în valoare de 5.400 de lei, după ce anul trecut a fost oprit de poliție pe raza județului Hunedoara. Instanța a decis să-i fie însă suspendată pedeapsa cu închisoare, dar, în schimb, să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității, la Primăria Petroșani.

Doar ce recent, tot instanța a decis să schimbe locul în care Nicu Guță, fiul lui Nicolae Guță, va efectua zilele de muncă, având în vedere că acesta locuiește la ora actuală în Oradea. Nicu Guță va trebui să aleagă între Primăria Oradea sau Mănăstirea Sfintei Cruci din Oradea, notează wowbiz.ro.

De altfel, Mănăstirea Sfintei Cruci din Oradea este un lăcaș ortodox pentru maici foarte cunoscut. El adăpostește 150 de părți de moaște, organizate în trei racle. Cea mai importantă raclă este cea a Sfântului Nectarie Vindecătorul, așezat separat, într-o raclă mare. Mihăiță Neșu a fost cazat o vreme aici, venind să se reculeagă după accidentul care l-a lăsat paralizat. El a spus că aici a găsit puterea de a merge mai departe.

Fiul lui Nicolae Guță a reușit să îi impresioneze pe judecători

Nicu Guță avea însă antecedente penale la momentul săvârșirii infracțiunii, însă s-a ales cu pedeapsa minimă întrucât a reușit să îi impresioneze pe judecători.

”În legătură cu persoana inculpatului, analizând înscrisurile în circumstanțiere, instanța reține că inculpatul este o persoană tânără, cu studii medii, își câștigă singur existența, având ocupația de muzician. Instanța mai reține din declarația inculpatului faptul că acesta a depășit perioada nefastă din viața sa, ce a urmat divorțului, regretă sincer faptele comise”, se indică în motivarea instanței.

Tot în dosar mai apare și o informație legată de banii pe care îi produce fiul lui Nicolae Guță într-o lună.

”Din declarația inculpatului consemnată în încheierea de ședință din data de 16 noiembrie 2020 instanța reține că acesta realizează un venit lunar între 500 și 1.000 euro”, se mai arată în dosar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI