Băiatul lui Ilie Dumitrescu, acord verbal cu Poliția. Ce le-a transmis după ce a fost prins drogat

Băiatul lui Ilie Dumitrescu, acord verbal cu Poliția. Ce le-a transmis după ce a fost prins drogat
Ilie Dumitrescu și fiul sau

Ful lui Ilie Dumitrescu și-a luat un angajament în fața polițiștilor care l-au prins drogat la volan. Fiind cercetat penal pentru conducere sub influența stupefiantelor, Toto Dumitrescu a negat că s-ar fi atins de vreo substanță interzisă, spunându-le anchetatorilor că va demonstra cât poaate de repede că, în cazul lui, aparatul Drug Test a dat o eroare, notează Gândul.ro.

Băiatul lui Ilie Dumitrescu, acord verbal cu Poliția

La început de septembrie, Toto Dumitrescu a fost oprit de un filtru al Brigăzii de Poliție Rutieră la intersecția bulevardului Pache Protopopescu cu bulevardul Ferdinand. Deoarece tânărul șofer părea a avea un comportament ciudat, polițiștii i-au cerut să facă testul de alcool, dar și pe cel care detectează consumul de droguri.

Fiul fostului mare internațional, Ilie Dumitrescu, a trecut cu brio peste clasica ”fiolă”, însă nu la fel au stat lucrurile după ce a suflat în DrugTest, iar aparatul a indicat că el ar fi consumat două substanțe, cel mai probabil cocaină și cannabis.

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, anunța Poliția Capitalei la momentul respectiv.

I-a fost percheziționată mașina

Ca urmare a acestui fapt,  Toto Dumitrescu a fost dus la INML pentru probe de sânge, pentru ca medicii legiști să stabilească precis dacă șoferul era drogat și ce substanțe avea în organism când s-a urcat la volan.

În plus, pe numele lui a fost întocmit și un dosar penal, iar mașina a fost percheziționată. Prin urmare, în cazul în care, în autoturism, s-ar fi găsit stupefiante, polițiștii rutieri ar fi fost obligați să sesizeze imediat și Brigada de Combatere a Crimei Organizate București.

De asemenea, surse judiciare au precizat, pentru Gândul.ro, că fiul fostului fotbalist ar fi negat cu tărie că ar fi consumat vreo substanță stupefiantă, promițându-le anchetatorilor că va merge personal la sediul Institutului Național de Medicină Legală (INML), pentru a achita contravaloarea testelor, astfel încât rezultatul analizelor să iasă mai repede.

Cu toate acestea, spun sursele citate, Toto Dumitrescu nu s-ar fi ținut de cuvânt. Prin urmare, deși au trecut aproape două luni de la incident, rezultatele nu au ajuns la Brigada de Poliție Rutieră.

Conform anchetatorilor, rezultatele de acest gen ajung târziu Poliție, după luni întregi, în condițiile în care INML trimite rezultatele analizelor numai după ce ele sunt achitate. Dacă șoferii nu vor să le achite din buzunarul propriu, atunci acestea trebuie plătite de Brigada Rutieră, care alocă bani, în acest sens, la intervale lungi de timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI