EXCLUSIV Fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce a fost obligat să facă de către anchetatori

Fiul lui Ilie Dumitrescu riscă închisoare de la 1 la 5 ani

Fiul lui Ilie Dumitrescu se pare că are mari probleme cu legea. Toto, cu toate calitățile sale de star de cinema, nu a putut sta departe de droguri.Așa se face că fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor, substanțe pe care le-a consumat în urmă cu câteva săptămâni.

Fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor

La începutul acestei luni, scriam un material în care vă anunțam de problemele cu droguri ale fiului celebrului Ilie Dumitrescu. Toto, de 22 de ani, spun cei de la Impact.ro, a fost prins drogat la volan în cursul serii trecute. Tânărul s-a ales cu dosar penal din cauza evenimentului. Toto Dumitrescu riscă în acest moment o pedeapsă dură, având în vedere că legea nu iartă în privința sa din pricina faptei pe care a comis-o. Pe marginea acestui incident, autoritățile au emis și un comunicat oficial prin care ni se aduce la cunoștință că:

EXCLUSIV Fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce a fost obligat să facă de către anchetatori
Fiul lui Ilie Dumitrescu prins cu consum de substanțe interzise

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, conform comunicatului emis de Poliția Română.

Ce a fost obligat să facă de către anchetatori

Astăzi aflăm că Toto, fiul cel mare al lui Ilie Dumitrescu, a fost adus ieri la DIICOT. Aici va trebui să explice de când consumă droguri. El a fost testat acum o lună în urma unei razii a poliției rutiere și a ieșit pozitiv la drog test. Surse apropiate spun că, zilele trecute, au ieșit și analizele de la INML.

Raportul INML scrie că tânărul consumase canabis și cocaină. Conform legii, art. 336 din alin. 2 din Codul Penal, Toto Dumitrescu riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau o amendă penală. Rămâne la latitudinea judecătorilor care va fi pedeapsa pe care o va avea de ispășit tânărul Toto Dumitrescu.

EXCLUSIV Fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce a fost obligat să facă de către anchetatori
Fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto, își așteaptă sentința

Deși cu o carieră promițătoare și un look de Hollywood, tânărul Toto Dumitrescu nu a putut sta departe de tentațiile lumii în care trăim. Nu știm dacă este la prima abatere de genul acesta, dar e cert că asta ar putea fi și ultima. Pe fiul lui Ilie Dumitrescu telespectatorii Antena 1 îl pot vedea în cadrul show-ului ”Te Cunosc de Undeva”, difuzat în fiecare sâmbătă de la ora 20:00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI