Bacalaureat 2019 Toamna. Ce subiecte au picat la matematică. Vezi modele PDF

Bacalaureat 2019 Toamna. Ce subiecte au picat la matematică. Vezi modele PDF
Bacalaureat 2019 Toamna

Sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat din acest an le-a adus, vineri – 23 august, în fața candidaților proba obligatorie de profil, respectiv matematică sau istorie. Astfel, cei care nu au reușit să ia examenul în vară, și-au încercat din nou norocul în această sesiune, verificând astfel dacă între timp au reușit să acumuleze cunoștințele necesare promovării.

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au picat la matematică în sesiunea de toamnă

Absolvenţii clasei a XII-a, care nu au promovat examenul de Bacalaureat în vară, au revenit la examen în cea de-a doua sesiune. Vineri, aceștia au fost nevoiți să susțină proba obligatorie de profil.

Liceenii de profil uman, vor fi testați la istorie, iar cei de la profil real la matematică. Variantele de subiecte, pentru proba la matematică, pot fi găsite pe site-ul edu.ro.

Conform datelor transmise de Ministerul Educației, 43.500 de candidaţi sunt așteptați să participe la probele celei de-a doua sesiuni a examenului național de Bacalaureat 2019.

Potrivit datelor centralizate, din totalul celor înscrişi, peste 28.700 de candidaţi provin din promoţia 2018-2019, iar peste 14.800 de candidaţi sunt din promoţiile anterioare ale examenului de Bacalaureat.

Bacalaureat 2019 Toamna. Candidații au susținut, vineri, proba la matematică
Bacalaureat 2019 Toamna

Bacalaureat 2019. Cu ce probe continuă sesiunea de toamnă a examenului

Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2019 continuă, luni, 26 august, atunci când absolvenţii vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării, respectiv, geografie, biologice, fizică, sociologie etc. Aceasta este ultima probă scrisă a celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului din acest an.

Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) este stabilită pentru 27 august şi 28 august, fiind urmată de evaluarea competenţelor în limba maternă (proba B) în 29 august.

Evaluarea competenţelor digitale (proba D) are loc pe 30 august şi 2 septembrie, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) este programată în zilele de 2 şi 3 septembrie.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, va avea loc pe data de 3 septembrie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, se pot putea depune și contestațiile în intervalul 12:00 şi 16:00. Pe 7 septembrie, vor fi afișate rezultatele finale la examenul de Bacalaureat 2019, sesiunea de toamnă.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI