16 feb. 2024 | 14:50

Axinte din Vacanța Mare îi pune pe Florin Salam și Tzancă Uraganu pe aceeași scenă! Ce spune actorul despre etnia lui: “M-am operat!” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Axinte din Vacanța Mare îi pune pe Florin Salam și Tzancă Uraganu pe aceeași scenă! Ce spune actorul despre etnia lui: “M-am operat!” VIDEO EXCLUSIV

Cu toții îl știm pe Axinte din Vacanța Mare, căci rolul pe care l-a avut în urmă cu mulți ani l-a consacrat. Ulterior, după succesul avut, Florin Petrescu, pe numele său real, a devenit impresar și organizator de evenimente. Astfel, acesta colaborează atât cu Adrian Minune, cât și cu Florin Salam, dar și cu alte nume mari din industrie. Axinte nu ezită să organizeze evenimente grandioase pentru cei din Partida Romilor. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, Florin Petrescu ne-a dezvăluit ce etnie are de fapt.

Axinte, turnee în diaspora alături de Adrian Minune

În urmă cu mai mulți ani, Axinte a fost implicat într-un scandal de proporții, fiind acuzat de mai mulți artiști că le-ar fi cerut bani și nu le-ar fi aranjat niciun concert. Liviu Guță a fost cel care l-a atacat dur pe actor în mediul online la vremea respectivă.

Cu toate acestea, Axinte a negat acuzațiile. În prezent, actorul este impresarul mai multor artiști mari din România. Bărbatul organizează turnee atât în România, cât și în diaspora:

„Noi alergăm întotdeauna…În perioada ianuarie, februarie, martie plecăm în diaspora. Avem un turneu alături de Adrian Minune, Kristiana, Julia Jianu și eu. Mergem în toată Europa așa, până începe campania electorală.

Anul acesta este an electoral. Avem de treabă vreo 50 de primării, sute de evenimente cu primarii…Avem de treabă!”, ne-a declarat Axinte din Vacanța Mare, într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri.

Axinte, evenimente în țară alături de Florin Salam și Tzancă Uraganu

În cadrul Partidei Romilor, Florin Petrescu a organizat un turneu excepțional alături de Florin Salam și Tzancă Uraganu în 26 de orașe din România:

“Avem cu Partida Romilor, unul dintre cele mai mari turnee. S-au unit legendele: Florin Salam și Tzancă Uraganu. Vom merge în 26 de orașe din toată țara.”, ne-a spus Florin Petrescu.

Într-un spirit de glumă, Axinte din Vacanța Mare ne-a dezvăluit ce etnie are de fapt:

Citește și: Axinte din Vacanța Mare, secretul unei căsnicii fericite de peste 20 de ani. Cum a slăbit artistul 10 kilograme: “Nu mai încăpeam” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

“M-am operat și sunt cel mai țigan român…Nu, dar eu de vreo 5 ani organizez spectacole Partidei Romilor care sunt foarte reușite, începând din 8 aprilie, când este ziua romilor, și organizăm în Ferentari cu scene, până în decembrie, când se termină evenimentele. Noi lucrăm cu foarte multe primării, lucrăm cu zilele de oraș, cu comunele, cam asta e viața noastră!”, ne-a dezvăluit Florin Petrescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Ozana Barabancea, totul despre filmările de la Te Cunosc de Undeva. Ce îndură copiii artistei la facultate: “E karma lor, să se lupte cu leii” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

Video: Mihai Robu

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
Capital.ro
Miercurea din Săptămâna Luminată, tradiții și superstiții. Ce nu au voie femeile să facă în această zi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro