Avertisment pentru românii din Marea Britanie! Ce a anunțat acum premierul Boris Johnson

Avertisment pentru românii din Marea Britanie! Ce a anunțat acum premierul Boris Johnson
Avertisment pentru românii din Marea Britanie!

Premierul britanic Boris Johnson, a făcut un anunț important care-i vizează și pe românii din Marea Britanie. Boris Johnson a promis că dacă Partidul Conservator va câștiga alegerile din data de 12 decembrie, nivelul imigrației va fi redus semnificativ.

Anunțul făcut de Premierul britanic Boris Johnson. Ce se va întâmpla cu românii din Marea Britanie?

Pe data de 12 decembrie, britanicii se vor prezenta la vot în cadrul unui scrutin în care se va decide și ce se întâmplă cu Brexitul. În acest context, premierul britanic a declarat că dacă va câștiga, prima măsură pe care o va lua este aceea de a reduce nivelul imigrației.

Ce se va întâmpla cu românii din Marea Britanie
Ce se va întâmpla cu românii din Marea Britanie

”Numărul imigranţilor se va reduce pentru că noi vom putea să controlăm sistemul în felul acesta. Şi nu cred că este corect să avem o abordare lipsită de control şi de limite în acest domeniu″”, a declarat şeful executivului de la Londra.

De asemenea, Johnson a mai spus că imigranții calificați nu se vor număra printre cei expulzați, deoarece aceștia ar putea avea o contribuție semnificativă în dezvoltarea economiei britanice.

Johnson vrea cu orice preț să câștige alegerile: ”Mă voi bate pentru fiecare vot”

Boris Johnson a mai promis că va lupta cu îndârjire pentru fiecare vot până la alegerile parlamentare de joia viitoare. Sondajele de opinie arată că avansul partidului său faţă de opoziţia laburistă a scăzut. Însă, cei de la The Guardin, scriu că conservatorii ar mai avea încă un avans de 11 puncte procentuale în faţa laburiştilor (43% faţă de 32% din intenţiile de vot).

Liderul conservator a preluat conducerea guvernului în iulie. Întrebat dacă va demisiona în situația în care Partidul Conservator nu va câștiga alegerile, acesta a spus: Mă voi concentra pe următoarele cinci zile întrucât cred că asta aşteaptă oamenii acestei ţări’’.

Ce se va întâmpla dacă Brexitul va fi aprobat, potrivit lui Johnson

În cazul în care Brexitul va fi aprobat, Boris Johnson, a dat asigurări că nu vor exista controale frontaliere. De asemenea, acesta a mai spus că nu vor fi introduse nici taxe vamale între provincia Irlanda de Nord şi restul Regatului Unit. Ultimul aspect a fost unul controvesat încă de la începutul campaniei electorale.

”Singurele controale care vor exista vor fi efectuate asupra bunurilor venite din Marea Britanie via Irlanda de Nord cu destinaţia Republica Irlanda”, a precizat premierul Boris Johnson.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI