Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți

Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți
Ce avere are Nadia Comăneci, de fapt. Sportiva a strâns mulți bani

Nadia Comăneci a reușit să strângă foarte mulți bani în momentul în care s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Veniturile ei s-au rotunjit prin foarte multe contracte, așa că gimnasta se bucură enorm de roadele muncii sale.

Ce avere are Nadia Comăneci

Numele Nadiei Comăneci a fost pe buzele tuturor după nota obținută la Montreal în 1976. Sportiva a câștigat 5 medalii de aur din la Jocurile Olimpice din 1976 și 1980, primind 6 note de 10 în competiții. O lume întreagă nu a uitat niciodată de ce a reușit să facă gimnasta.

Ea a devenit un adevărat simbol în lumea sportului, așa că și în zilele noastre oamenii vorbesc de performanțele sale. Totuși, după ce nu a fost răsplătită de propria țară, Nadia Comăneci a fugit în Statele Unite și a cerut azil politic în 1989.

Chiar dacă frumoasa carieră în lumea sportului a ajuns, în cele din urmă, la final, Nadia Comăneci a reușit să aibă parte de un trai cât se poate de bun după ce s-a mutat în SUA. De-a lungul anilor, gimnasta a strâns 10 milioane de dolari, potrivit Playsport.

Cum a reușit Nadia Comăneci să strângă sume impresionante de bani

Nadia Comăneci a primit numeroase oferte de imagine încă de când a ales să plece din România. Companiile își doreau să colaboreze cu ea, așa că aceasta a reușit să strângă o avere impresionantă din contracte în timp ce și-a păstrat o imagine impecabilă.

Sportiva s-a mutat în Oklahoma în 1991, unde Bart Conner, fost gimnast american medaliat cu aur, își deschisese o școală de gimnastică. Nadia Comăneci a petrecut 4 ani lucrând ca partener de afaceri pentru bărbatul care i-a devenit, ulterior, soț.

Românca a preferat să nu apară peste tot, așa că multe companii i-au oferit sume imense de bani pentru a accepta o ofertă. Mai exact, marile posturi din Statele Unite i-au pus în față contracte uluitoare pentru momentele în care sunt transmise competiții importante.

Nadia Comăneci a surprins pe toată lumea. Imaginea ei valorează mulți bani

Ea a investit o parte din banii câștigați și în România, așa că a avut de câștigat după fiecare decizie pe care a luat-o. Sportiva a primit mulți bani în momentul în care a realizat un contract de exclusivitate cu presa la nunta cu Bart Conner, dar și când a prezentat primele poze cu fiul său, Dylan.

Totuși, ea a dat dovadă de empatie de-a lungul timpului și nu a refuzat să își folosească imaginea în scopuri nobile. Nadia Comăneci s-a implicat în multe proiecte caritabile în SUA, dar și în România, reușind să strângă bani pentru a construi o clinică pentru copiii fără posibilități materiale.