După scandalurile din familia Andreei Bălan, Aurelian Temișan și-a găsit alți fini. Cum a apărut la biserică FOTO

După scandalurile din familia Andreei Bălan, Aurelian Temișan și-a găsit alți fini. Cum a apărut la biserică FOTO
După scandalurile din familia Andreei Bălan, Aurelian Temișan și-a găsit alți fini. Cum a apărut, ieri, la biserică FOTO

Andreea Bălan și George Burcea nu mai sunt un cuplu și asta se știe deja. Cei doi, atunci când au decis să se căsătorească, și-au ales și nași pe măsură, în persoana lui Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Dar, odată cu divorțul, Temițan s-a decis să devină naș și altora.

După scandalurile din familia Andreei Bălan, Aurelian Temișan și-a găsit alți fini

Astfel că pe 23 mai, alături de frumoasa sa soție, Monica Davidescu, au decis să boteze un bebeluș, pe numele său Levin Octavian. Atât Aurelian, cât și Monica au vrut să marchereze această zi, astfel că amândoi au postat pe rețelele de socializare câte o poză cu micuțul fin.

”Magia unor clipe de magie. Levin-Octavian a intrat de ieri in randul crestinilor, chiar de ziua de nastere a mamei lui, Denisa. La multi ani, Denisa! Sa va traiasca puiul de Om. Sa ne traiasca finutul!”, a scris Aurelian Temișan pe instagram la poza cu micuțul naș.

Cum a apărut la biserică FOTO

Cei doi, alături de părinții finului lor, Dragoș și Denisa Horoba, au mers la biserică, ținând cont de regulile de distanțare socială și purtând măștile de protecție, având în vedere că se aflau într-un spațiu închis. Monica Davidescu a ținut să precizeze și acest lucru în postarea ei de pe facebook.

”Astazi la botezul lui Levin Octavian, am respectat toate regulile impuse. Ne-am simtit bine cu totii, iar masa in familie, restransa, a fost o bucurie! Abia asteptam baita de maine. La multi ani minunati si mamicii lui Levin, Denisa Horoba, care astazi de ziua ei, a organizat botezul minunat al fiului alaturi de tatic, Dragos Horoba!”, a scris Monica pe facebook. (vezi galerie)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI