Aurel Pădureanu, un nou mesaj tulburător în amintirea Corneliei Catanga. Îți vor da lacrimile

Aurel Pădureanu, un nou mesaj tulburător în amintirea Corneliei Catanga. Îți vor da lacrimile
Au trecut trei luni de la dispariția solistei Cornelia Catanga

După o lungă suferință, în urmă cu trei luni, lumea muzicii lăutărești o pierdea pe Cornelia Catanga. În vârstă de 63 de ani,  celebra solistă avea să moară răpusă după infectarea cu covid-19. Scandalul din jurul funerariilor Corneliei Catanga a generat adevărate polemicii în spațiul public. Marea solistă a muzicii lăutărești era înhumată într-un sicriu sigilat și condusă pe ultimul drum de Aurel Pădureanu și fiul acestora.

Au trecut trei luni de la dispariția solistei Cornelia Catanga

Pe 26 martie, într-un spital din București, Cornelia Catanga își dădea ultima suflare. Având mai multe complicații de sănătate și fiind depistată pozitiv cu covid, solista era internată și supusă tratamentelor anti-covid. Numai că internarea a survenit foarte târziu, când deja infecția era destul de mare, spun surse apropiate familiei.

După declararea decesului un adevărat scandal a pornit după înhumarea acesteia. Autoritățile decideau înhumarea într-un sicriu sigilat, pe timpul nopții. Singurii care au putut participa la înmormântare erau Aurel Pădureanu și fiul acestora. Același lucru se întâmpla și cu Nelu Ploieșteanu, care decedat pe 2 aprilie, din aceleași motive ca și Cornelia Catanga.

Drama a continuat și după decesul solistei. Cei rămași, familia, erau deja în sapă de lemn. Fără niciun ban, cu datorii mari, Aurel Pădureanu și fiul să s-au văzut în postura de a fi aruncați în stradă.

Locuința în care stătuseră până la momentul decesului era una închiriată. Cei doi nu mai aveau bani să plătească chiria, declara Aurel Pădureanu. Un ajutor în acest sens l-ar fi dat Gigi Becali, dar soțul regretatei soliste a refuzat.

Aurel Pădureanu încă suferă după dispariția soției

Astăzi, la trei luni de la dispariția celei ce a fost Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu spune că nu își poate reveni. Invitat recent la Antena Stars, Aurel Pădureanu a făcut câteva confesii, mai ales despre momentele dramatice de la înmormântarea Corneliei Catanga.

”De câte ori mă uit și-mi aduc aminte când am văzut-o la înmormântare și am văzut-o în sacul ăla, i-am văzut doar capul, înnebunesc.

Nu vreau să-mi amintesc, mi-e și teamă să nu dezvolt pe fond nervos, un diabet.”, declară Aurel Pădureanu.

În același interviu, Aurel Pădureanu mai spune că vrea să-i îndeplinească cea mai mare dorință, aceea de a-l ajuta pe Alexandru să-și termine studiile și să aibe o carieră în muzică.

„Dorința ei a fost ca Alexandru să ajungă acolo unde își dorește el cel mai mult. El este muzician, cântă muzică jazz. Acum vreo trei ani și jumătate, stătea cu cele mai mari nume ale jazz-ului mondial.

Asta a fost dorința ei și ce să spun, cred că Dumnezeu l-a ajutat pe Alexandru”, a mai povestit soțul regretatei Cornelia Catanga, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI