Aurel Pădureanu trăiește o dramă din cauza virusului: ”E fratele meu. Dumnezeu să facă o minune” VIDEO

Aurel Pădureanu trăiește o dramă din cauza virusului: ”E fratele meu. Dumnezeu să facă o minune” VIDEO
Ce drama traieste Aurel Padureanu din cauza virusului

Vestea că Nelu Ploieșteanu este în stare gravă din cauza noului coronavirus l-a afectat pe Aurel Pădureanu. Iată ce a declarat soțul Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu trăiește o dramă din cauza virusului

Nelu Ploieșteanu se află la Terapie Intensivă, la spitalul Floreasca, intubat cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%. Aurel Pădureanu a vorbit cu lacrimi în ochi despre prietenul său și a mărturisit și că a vorbit cu el ultima dată în urmă cu două săptămâni, când se afla la o cântare în Moldova.

”E fratele meu, e prietenul meu de 45 de ani. Dumnezeu să facă o minune cu el și să se întoarcă acasă, în sânul familiei. Sunt complet bulversat, vă rog să mă credeți. Am vorbit acum vreo două săptămâni, nu știu cu exactitate. Cânta în Moldova la un restaurant și l-am întrebat dacă mai cântă acolo, nu s-au închis restauratele, și zice: ”Nu, că aici nu s-au închis”. Nu avea nimic atunci, acum două săpămâni”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Ce a transmis și Cornelia Catanga

Artistul a spus că de când aînceput pandemia de coronavirus în România, acesta trăiește cu o mare frică, pentru el și pentru soția sa. De altfel, Aurel Pădureanu speră ca Nelu Ploieșteanu să-și revină cu bine. Și Cornelia Catanga a postat un mesaj pe contul său de Facebook.

”Sa ne rugam cu totii pentru sanatatea lui Nelu, fratele nostru, unul dintre marii artisti ai muzicii lautaresti, ca bunul Dumnezeu sa-i ajute si sa treaca si peste aceasta mare cumpana si sa se intoarca in sanul familiei. Doamne, ai grija de el si de familia lui!!!”, a notat Cornelia Catanga pe contul oficial de Facebook.

Aurel Pădureanu a mai continuat:

”Să facă Dumnezeu o minune cu el, nu știu că am rămas, nu-mi găsesc cuvintele, vă dau cuvântul meu de om și de onoare, mai ales că suntem de aceeași vârstă. Trăim într-o frică, într-o teamă paralizantă. Și eu am fost răcit, și eu am tușit. Și Cornelia, efectiv, zilele astea, tot la fel a pățit, am răcit, ne ferim. Și Alexandra, la fel, a fost răcit.”, a mai spus Aurel Pădureanu.

Despre situația lui Nelu Ploieșteanu a vorbit și jurnalista Mara Bănică.

”Am fost șocată. Nelu era bine, nu se temea de virusul asta. Era la cămin. La spital avea simptome de COVID, l-au internat, l-au testat și la un moment dat au decis să îi facă și un tomograf. A refuzat. A ieșit în noaptea aia cu febră mare din spital, cu semnătură. S-a certat cu medicii, nu a vrut să rămână. Se datorează plecării din spital. Când medicii dețin să te rețină acolo, e clar că nu e foarte bine. O noapte și o zi când el a stat acasă, avea nevoie de suport de oxigen. Medicii știu cel mai bine, a greșit nea Nelu. Este intubat in stare extrem de grava, bolnav de Covid, cu o saturatie de 50% si cu plamanii afectati in proportie de 70%.”, a afirmat Mara Bănică.