Aurel Pădureanu, gest surprinzător după incendiul de la FCSB. Ce mesaj i-a mai transmis lui Gigi Becali EXCLUSIV

Aurel Pădureanu, gest surprinzător după incendiul de la FCSB. Ce mesaj i-a mai transmis lui Gigi Becali EXCLUSIV
Aurel Pădureanu, mesaj pentru Gigi Becali după incendiul de la baza FCSB din Berceni

Un incendiu a izbucnit la baza sportivă de la Berceni a celor de la FCSB. Un bărbat a fost găsit carbonizat și alte două persoane au avut nevoie de intervenția medicilor. Pentru moment, cauza producerii tragediei nu este cunoscută. Aurel Pădureanu a comentat incidentul. Deși zilele trecute i-a bătut obrazul lui Gigi Becali, cu care s-a contrat de la înmormântarea soției Cornelia Catanga încoace, în urma slabei oferte de ajutor oferite, muzicianul și-a exprimat regretul față de necazul latifundiarului.

Gestul lui Aurel Pădureanu după incidentul de la FCSB. Mesajul pe care i l-a transmis lui Gigi Becali

La două zile după ce a îngropat-o pe cea lângă care a trăit peste trei decenii, Aurel Pădureanu și-a strigat durerea și disperarea. „Plâng mortul”, a spus celor de la Antena Stars. Supărarea este cu atât mai mare cu cât el și fiul Alexandru sunt nevoiți ca, în perioada 10-14 aprilie, să se mute din vila din Bragadiru în care au trăit în ultima vreme alături de Cornelia Catanga. „Ne dă proprietarul afară de aici pentru că a vândut casa și uite asta”, a menționat muzicianul pentru aceeași sursă. Cei doi urmează să locuiască cu chirie, într-un apartament din Piața Rahova din București, aproape de rudele lui Aurel Pădureanu.

Soțul cântăreței de muzică lăutărească nu a acceptat oferta propusă de Gigi Becali de a se muta într-unul din căminele pe care le deține, unul în Ghencea și altul în Berceni. Acesta a motivat că nu se prestează ca doi artiști, el și băiatul, să locuiască într-un asemenea loc, după ce ani în care au bucurat inimile oamenilor. În plus, a argumentat că acolo Alexandru nu ar avea cum să studieze. El a cerut patronului FCSB doar o casă mică, veche, la curte, pe care o va renova acesta cu ajutorul cunoștințelor pe care le are în domeniul construcției.

„Nu se bucură nimeni de necazul altuia”

Pe de cealaltă parte, Becali a transmis că i-ar fi făcut altă propunere dacă ar fi fost vorba despre o familie cu, de exemplu, zece copii, dar că propunerea inițială de a se muta la cămin rămâne valabilă. Deși supărat că nu a primit sprijinul pe care l-ar fi visat de la afacerist, Pădureanu a venit astăzi cu regrete în întâmpinarea lui, după ce a aflat de tragedia de la FCSB de aseară. 

„Și pe mine voia să mă mute acolo, la căminele lui, dar eu sunt om de cămine de nefamiliști? Nu se bucură nimeni de necazul altuia, aici este vorba despre oameni care rămân fără case”, a declarat Aurel Pădureanu, în exlusivitate pentru Impact.

Incendiu la baza sportivă FCSB din Berceni. O persoană a murit și alte 2 au fost rănite

„Incendiu la etajul unu, s-a desfăşurat în 3 camere, pe o suprafaţă de aproximativ 100m pătraţi. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă. Victime: o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital.

Cauza incendiului e în curs de stabilire, camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor”, a spus căpitanul ISU Bucureşti-Ilfov, Milcă Niculae.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI