Aurel Pădureanu, declarație șocantă despre pandemie la înmormântarea Corneliei Catanga: ”Nu cred treaba asta” EXCLUSIV

Aurel Pădureanu, declarație șocantă despre pandemie la înmormântarea Corneliei Catanga: ”Nu cred treaba asta” EXCLUSIV
Aurel Păduraru, declarații controversate despre pandemie

Aurel Păduraru își strigă durerea în ziua în care a condus-o pe ultimul drum pe femeia care i-a fost alături preț de 33 de ani. Ce spune acesta despre pandemie și despre virusul cu care a fost infectată regretata cântăreață?

Aurel Păduraru, declarații șocante despre pandemie

Mara Bănică a fost una din persoanele apropiate de celebrul cuplu. Chiar jurnalista a făcut public anunțul că solista a trecut la cele sfinte. De asemenea, cea din urmă a susținut că soții nu credeau în existența virusului și nu erau deloc bine informați, lucru care este afrmat și de soțul cântăreței.

Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la TV nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze”, a mărturisit jurnalista, pentru Antena Stars.

Deși era vizibil extrem de afectat de tragedia care s-a năpustit asupra familiei, bărbatul a stat de vorbă cu jurnaliștii aflați la fața locului. Artistul a făcut un șir de declarații controversate, spunând că nu crede în criza sanitară, mai cu seamă că înainte ca starea sa de sănătate să se agraveze i-a fost făcut soției un test COVID-19 care a ieșit negativ.

Ulterior, după ce s-a declarat decesul medicii i-au subliniat faptul fusese, de fapt, pozitivă. Momentele din ziua în care Cornelia Catanga a fost condusă pe ultimul drum sunt absolut sfâșietoare. Rudele și cei care au iubit-o ar fi vrut să se afle într-un număr mai mare, dar înmormânatarea a avut loc pe repede înainte.

„Nu știu cum o să rezist fără ea. Era tovarășul meu de viață”

“Eu nu cred că treaba asta este pandemie. Mă simt extraordinar de bine, doar că mi-am dus la groapa omul de lângă mine. Nu am nimic altceva. Nu am avut nevoie de niciun sprijin financiar. Vreau să mulţumesc tuturor oamenilor care m-au ajutat. Acasă, la ora 2 jumătate i-au făcut testul covid şi i-au zis că nu are.

După o oră şi jumătate a intrat în stop cardio-respirator, la spital. Şi după două ore mi s-a spus că a murit de covid. Altceva nu ştiu, nu am ce să vă mai spun. Nu ştiu cum o să rezist fără ea. După 33 de ani, o să fie foarte greu… Era tovarăşul meu de viaţă”
Aurel Pădureanu (Sursa: Impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI