Totul despre divorțul Corneliei Catanga. Ce a dus la separarea de soțul ei, Aurel Pădureanu

Ce s-a întâmplat în mariajul Corneliei Catanga cu Aurel Păduraru? Care sunt detaliile care au dus la o despărțirea atât de dureroasă după un mariaj de zeci de ani?

Detalii despre mariajul eșuat al Corneliei Catanga

Cornelia Catanga șoca o țară întreagă cu anunțul că se separă de bărbatul cu care are un copil, după 33 de ani de relație. Cei doi au fost cei mai buni prieteni, s-au cunoscut încă de tineri, au format zeci de ani o familie, iar totul s-a spulberat.

Cu toate astea, după ce discuțiile au intervenit între ei lucrurile nu s-au schimbat din punct de vedere profesional, cei doi continuând să fie colegi de scenă. Foști parteneri au decis să meargă pe drumuri separate, dar au locuit tot împreună. El la etajul 1 al casei, ea la etajul 2. Artista recunoaștea atunci că au existat certuri multe de-a lungul anilor, iar fiul ajungând să fie mesagerul dintre ea și Aurel Păduraru.

„Suntem oameni maturi. De regulă, noi ne spălăm rufele în familie, nu știu ce a pățit Cornelia de a făcut asemenea declarații. Normal că este aevărat, v-am spus și vă repet, noi suntem oameni maturi. A fost o mică discuție, iar Cornelia este puțin mai impulsivă, eu sunt un om mai cerebral. Stau și gângesc, spicuiesc înainte să scot un cuvânt, asta e. Desăre restul nu am ce să vă spun. Eu sunt un om mai discret”, au fost declarațiile lui Aure Păduraru.

 A reușit în 2018 să depășească o depresie profundă

„Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a fost mesajul Marei Bănică de pe rețelele de socializare.

Cântăreața de muzică lăutărească a murit în cursul acestei dimineți, 26 martie. Artista se afla internată la Spitalul Universitar din București. Din păcate, trupul său nu s-a mai putut lupta, așa că solista a murit la vârsta de 63 de ani.

Regretata interpretă a avut aproape constant diverse probleme de sănătate, reușind să învingă în 2018 o depresie profundă. „Am fost la psiholog, la psihiatru. Pădureanu nu a știut absolut nimic pentru că el are probleme cu tensiunea. Un medic psihiatru mi-a recomandat niște pastile de m-am făcut cât Casa Poporului. Așteptam să adoarmă ei ca să mă duc la frigider.”

Lucrurile nu au fost aproape deloc liniștite pentru Catanga în ultimii ani. Cu toate astea, fanii credeau că va continua să lupte așa cum a făcut-o mereu, dar nu s-a mai putut face nimic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI