01 ian. 2021 | 15:22

AUR, nou record istoric la final de 2020. Cifrele sondajului nu mint, asta vor românii

Știri generale
AUR, nou record istoric la final de 2020. Cifrele sondajului nu mint, asta vor românii
Un nou succes neaşteptat pentru AUR. Ce record a înregistrat partidul lui George Simion

După surpriza incredibilă de la Alegerile parlamentare, AUR (Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor) a reuşit un nou record istoric la final de 2020. Cifrele sondajului nu mint, asta vor românii, de fapt.

Un nou record pentru Alianţa pentru Unirea Românilor

La început de decembrie, Alianţa pentru Unirea Românilor a surprins pe toată lumea cu voturile obţinute. Mai exact, partidul s-a clasat pe locul al patrulea la nivel naţional, 535.831 de români punând ştampila pe foaia de vot în dreptul formaţiunii politice conduse de George Simion. Acum, AUR a reuşit nou record istoric la final de 2020.

Este vorba despre un sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS după alegerile parlamentare din 6 decembrie. Acesta arată o evoluţie de-a dreptul incredibilă a Alianţei pentru Unirea Românilor, partidul depăşind chiar şi USR. De asemenea, PNL a stagnat, iar PSD a urcat uşor în preferinţele cetăţenilor.

Iată ce au răspuns românii la întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare, dumneavoastră cu ce partid ați vota?”:

  • PSD – 35%
  • PNL – 26%
  • AUR – 15%
  • USR – 14%
  • UDMR – 4%
  • PMP – 2%
  • Pro România – 2%
  • Altul – 2%.

O altă întrebare din cadrul studiului s-a referit la direcţia în care se îndreaptă România. Din rezultate a reieşit că peste 74% dintre cei care au răspuns cred că lucrurile merg din ce în ce mai rău, în timp ce doar 19% consideră că ţara se îndreaptă într-o directie bună.

1.100 de respondenţi cu vârsta de 18 şi peste au participat la studiul realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională, în perioada 17 – 21 decembrie, 2020.

De unde a avut bani George Simion pentru a intra în politică

În vârstă de 34 de ani, preşedintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor este, conform declaraţiei sale de avere, un politician cu resurse materiale limitate. A reuşit, totuşi, să pună pe picioare un partid care s-a dovedit de succes. Cum?! A spus-o chiar el, în cadrul unei conferinţe.

“Am pus tot ce-am avut în această luptă. Am crezut nelimitat în ce avem de făcut, cred nelimitat în ce avem de făcut şi mergem până la capăt. Mi-am vândut apartamentul pe care mi l-au luat părinţii mei la 19 ani şi am pus sumă ca să avem cum să facem campanie electorală. Mai departe voi face acelaşi lucru”, a declarat George Simion, conform Agerpres.

În declaraţia sa de avere, apare că acesta deţine o mașină (un Ford Fiesta din anul 2006) și are un venit de director de marketing la o firmă de construcții – 38.322 lei pe an, ceea ce înseamnă un salariu de puțin peste 3.000 de lei pe lună.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro