Augustin Viziru și-a botezat fiica în mare secret, în pădure. Ce mari vedete au fost invitate

Augustin Viziru și-a botezat fiica în mare secret, în pădure. Ce mari vedete au fost invitate
Augustin Viziru si-a botezat fiica in mare secret, in padure

Eveniment important în showbizul românesc. Augustin Viziru și-a botezat fiica în mare secret. Luni, 14 iunie, celebrul actor a sărbătorit cea mai specială zi din viața sa. Fetița lui Maria, în vârstă de un anișor, a primit taina Sfântului Botez, petrecere pe care a tot amânat-o din cauza pandemiei de coronavirus.

Augustin Viziru și-a botezat fiica în mare secret, în pădure

Party-ul a avut loc la restaurantul din pădurea Comana, din incinta complexului Parcul de aventură, la peste 30 de kilometri de București. Actorul Augustin Viziru, în vârstă de 40 de ani, și partenera lui și-au sărbătorit micuța prințesă Maria, care a împlinit un an de viață. Și ce ocazie mai bună decât ziua de naștere pentru a o creștina pe fata lor?

În ultimul an, fratele lui Lucian Viziru a fost destul de ocupat, jucând în două filme. Nu degeaba a muncit din greu pentru producțiile Survivor România și Ferma, pe care a și câștigat-o, primind marele premiu de 50.000 de euro. Augustin Viziru nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba să-i organizeze o petrecere de 5 stele fiicei sale dragi.

Atmosfera a fost întreținută de Viorica de la Clejani cu trupa, Costel Bijou și Raluca Drăgoi, care au ținut mesenii în picioare toată noaptea. Printre mesenii de onoare ai evenimentului s-au numărat prietenii fostului câștigător de la PRO TV: Majda Aboulumosha, Doinița Oancea, Nea Rață, Ana Baniciu cu iubitul, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță.

Persoana care a lipsit de la botezul fetiței lui Augustin Viziru a fost celebrul său frate Lucian. Fostul solist de la Gaz pe Foc nu l-a putut onora pe actor cu prezența, fiind stabilit de mai mulți ani în Germania.

Augustin Viziru a devenit tată de fată

Augustin Viziru a trecut prin momente cumplite acum câteva luni, când mama sa a contactat virusul COVID-19. Femeia care i-a dat viață a fost transportată de urgență la spital, după ce a făcut complicații din cauza bolii.

Faimosul actor a făcut și el o formă ușoară a coronavirusului la sfârșitul anului 2020, dar, din fericire, a scăpat repede de infecția din corp. Cu toate acestea, cea mai mare bucurie din viața actorului este fiica lui Maria, pe care o iubește mai presus de orice.

„Am un copil cu personalitate, nu e genul care să aibă răbdare. Trebuie să fie cum vrea ea mereu. Și este un copil foarte cuminte. Pot spune că avem un copil bun, dormim noaptea. Eu sunt în permanentă de garda noaptea. Dimineața avem un ritual:  ne trezim, ne iubim, începe joacă. Nu știu ce să fac că nu mă lasă să o pup, cred că e din cauza bărbii.

Sunt un om prea norocos. Mă trec niște sentimente… Nu mai țin minte unde am cunoscut-o. Eram într-o locație unde se socializează, ne-am intersectat privirile. Nu știu cum să definesc sentimentele mele.

Pur și simplu, mi-a captat privirea. Eu nu m-am așteptat să ajung în poziția asta niciodată. Știi cum e trecută la mine în telefon? «Stăpâna»! Nu credeam vreodată că pot să găsesc pe cineva cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate” povestea Augustin Viziru, acum ceva timp.