Au spus că și-au scuturat fetița de doar 2 luni. Ce au descoperit, de fapt, medicii pe trupul micuței

Au spus că și-au scuturat fetița de doar 2 luni. Ce au descoperit, de fapt, medicii pe trupul micuței
Cei doi părinți sunt acuzați de uciderea mucței de 8 săpătămâni

Presa britanică relata zilele trecute despre o crimă care a zgudit opinia publică britanică. În acest caz jurații au spus că trebuie să decidă ce părinte a ucis o fată de 8 săptămâni. Copilul a fost găsit cu leziuni cerebrale și 11 coaste rupte. Tiffany Tate și Michael Roe sunt acuzați de pruncucidere și riscă închisoare pe viață.

Tiffany Tate și Michael Roe au spus că și-au scuturat fetița de doar 2 luni

Publicația The Sun a relatat despre abominabilă crimă făcută de doi părinți asupra unui bebeluș de 8 săpătmâni. Un copil în vârstă de opt săptămâni a fost zguduit de unul dintre părinții săi. S-a constat că în urma acestei agresiuni a suferit mai multe leziuni cerebrale și coaste rupte. Tiffany Tate și Michael Roe , sunt ambii acuzați că și-au ucis fiica Holly Roe în Crowborough, East Sussex.

Serviciile de urgență au fost chemate în primele ore ale zilei de luni, 10 septembrie 2018, după ce cuplul a raportat că nu respira. Holly s-a dovedit a fi inertă, nu respira și nu avea deloc activitate cardiacă, a spus avocata Howes. Paramedicii s-au luptat să o salveze înainte de a fi dusă la spitalul Pembury din Tunbridge Wells unde a fost declarată moartă. Examinările post mortem au arătat numeroase semne de rănire pe corpul ei.

Ce au descoperit, de fapt, medicii pe trupul micuței

Tiffany Tate și Michael Roe, care neagă crima, sunt de asemenea acuzați că i-a permis unul, celuilalt, să-și omoare fiica. Juraților de la Lewes Crown Court din Hove li s-a spus că trebuie să decidă care părinte a ucis copilul. Li s-a spus că Holly Roe a suferit leziuni cerebrale. De cel puțin trei ori și 11 fracturi la coaste, înainte ca paramedicii să o găsească decedată și lipsită de reacție.

Prima leziune a creierului a fost cu câteva săptămâni înainte de moartea ei, a doua cu câteva zile înainte și ultima leziune a creierului în 48 de ore, a spus avocata Howes. Modelul leziunilor a arătat că acestea sunt rezultatul unui traumatism cranian non-accidental și abuziv. Descoperirile au fost făcute de consultantul neuropatolog Prof Safa Al-Sarrau.

Au spus că și-au scuturat fetița de doar 2 luni. Ce au descoperit, de fapt, medicii pe trupul micuței
Tiffany Tate și Michael Roe sunt acuzați de uciderea fiicei lor Holly Roe

Dr. Charlotte Randall, patolog legist, a declarat că moartea a fost cauzată de leziuni la cap. Mecanismul probabil al rănilor ar fi fost un tremur violent. Multiple leziuni de fractură găsite pe cutia toracică a lui Holly au fost asociate cu leziuni de cap de tip scuturare. Doctorul Nicola Cleghorn, care a examinat cazul, a spus că Holly ar fi fost extrem de afectată de durerile cauzate de fracturile la coaste.

Deznodământul pentru cei doi părinți criminali

Curtea a aflat cum Michael Roe i-a spus unui asistent de sănătate că partenera sa o lovea pe Holly de perete în timpul alăptării de noapte, lucru cu care Tiffany Tate a fost de acord. De asemenea, a recunoscut că s-a luptat să se obișnuiască cu bebelușul în primele câteva săptămâni de viață. Michael Roe a mai declarat că a preluat sarcina soției, deoarece Tiffany nu avea răbdare cu Holly. Michael Roe ar fi fost ultimul care a văzut-o pe Holly în viață. Tiffany Tate și Michael Roe riscă acum închisoarea pe viață pentru pruncucidere.

”Acest lucru este în concordanță cu creierul care este zdruncinat.Acesta a fost un bebeluș perfect sănătos care, în cele din urmă, se prăbușește catastrofal și fatal.”, a declarat un specialist pentru The Sun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI