Au început să plângă în direct la Pro TV. Ce s-a întâmplat la Vorbește lumea

Au început să plângă în direct la Pro TV. Ce s-a întâmplat la Vorbește lumea
Au inceput sa planga in direct la Pro TV. Ce s-a intamplat la Vorbeste lumea

Adela Popescu s-a întors în platoul „Vorbește lumea”! Vedeta a părut foarte emoționată la revederea cu Bogdan Ciudoiu și Cosmina Păsărin, cea care a înlocuit-o pe actriță pe perioada cât a avut Covid. În ediția de miercuri, 22 septembrie, a avut loc un moment foarte special chiar în direct. Cine a început să plângă în platoul celebrei emisiuni de la Pro TV.

Revenire spectaculoasă a Adelei Popescu la „Vorbește lumea”

Celebra moderatoare TV s-a vindecat complet de coronavirus, așa că a revenit pe micile ecrane. Actrița s-a întors la TV, pentru a modera celebra sa emisiune de la PRO TV, alături de Bogdan Ciudoiu. Apariția Adelei Popescu la „Vorbește lumea” a fost plină de surprize! Horia Brenciu, prezent în platou, i-a trântit un tort blondinei, ca o urare de bun venit. Apoi a urmat un moment emoționant între cei trei prezentatori TV.

Ce s-a întâmplat în direct

Colega lui Bogdan Ciudoiu a revenit cu forțe proaspete în emisiunea vedetă de la Pro Tv. Întoarcerea Adelei Popescu la pupitrul matinalului „Vorbește lumea” este final de drum pentru Cosmina Păsărin. Cele două și-au luat rămas bun în direct și și-au făcut declarații speciale. La un moment dat, telespectatorii au putut observa cine a început să plângă.

Cosmina Păsărin nu mai prezintă de azi, 22 septembrie, emisiunea „Vorbește lumea”, deoarece s-a întors Adela Popescu. Vedeta TV a stat în izolare, acasă, în urma infectării cu noul coronavirus. Din fericire, actrița a trecut cu bine peste această problemă de sănătate și a revenit pe micul ecran.

Cosmina Păsărin a oferit un moment emoționant în emisiune

În timpul ediției de miercuri, Adela Popescu și Cosmina Păsărin s-au îmbrățișat în semn de recunoștință, după ce bruneta a înlocuit-o, pentru scurtă vreme, pe celebra prezentatoare TV. Cele două și-au luat rămas bun cu ochi în lacrimi.

„Sper că nu te-am dezamăgit”, a spus Cosmina Păsărin față de Adela Popescu.

„Nu se pune problema”, a precizat blondina.

„Eu nu ar trebui să vorbesc despre asta, pentru că tu ești un om cu vechime. Eu îți mulțumesc mult că ai fost alături de el și că s-a depășit perioada asta”, a completat Adela.

„Vă rog eu mult, nu faceți asta…”, a fost reacția lui Bogdan Ciudoiu, moment în care Cosmina și Adela s-au îmbrățișat.

După această fază, co-prezentatorul Adelei a dus mâna la ochi, pentru a simula un plânset.

Bruneta a părăsit matinalul de la PRO TV

Cosmina Păsărin a ținut să precizeze că a întâmpinat unele greutăți în moderarea emisiunii „Vorbește lumea”, dar speră că a făcut față cu brio. Totodată, bruneta le-a mulțumit tuturor celor care au avut încredere în ea.

„Au fost, îndr-adevăr, niște zile mai grele și pentru noi. Dar ne-am dat silința să facem tot posibilul să ducem fiecare ediție până la capăt și sperăm că am reușit”, a precizat Păsărin.

„Aș vrea neapărat să le mulțumesc tuturor celor din echipă, care m-au primit de fiecare dată și, mai ales în ultimele zile, cu multă căldură, au avut răbdare cu mine, am învățat foarte multe în această perioadă. Baftă multă să aveți.”, a adăugat bruneta.

Ce a urmat după ce s-au îmbrățișat

După această declarație emoționantă a Cosminei Păsărin, ea și Adela Popescu s-au îmbrățișat cu lacrimi în ochi.

„Îți mulțumim mult, Cosmina”, a spus Adela.

„Cu mare drag. Să ai grijă de tine, da?”, i-a răspuns Cosmina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI