Horia Brenciu, gest șocant la revenirea Adelei Popescu la Vorbește Lumea. Ce i-a făcut în direct FOTO

Horia Brenciu, gest șocant la revenirea Adelei Popescu la Vorbește Lumea. Ce i-a făcut în direct FOTO
Horia Brenciu, gest socant la revenirea Adelei Popescu la Vorbeste Lumea. Ce i-a facut in direct FOTO

Celebra prezentatoare de televiziune Adela Popescu a revenit la „Vorbește lumea”, după ce s-a vindecat de coronavirus. Vedeta a fost nevoită să ia o nouă pauză de la TV, pentru a sta în izolare în urma infectării cu virusul Covid-19. În platou a fost așteptată de celebrul Horia Brenciu, care i-a făcut o surpriză nemaivăzută.

Adela Popescu s-a întors la emisiunea „Vorbește lumea”. Ce s-a întâmplat în direct

Moderatoarea TV și-a făcut apariția în direct, la „Vorbește lumea”, într-un stil mare. În momentul în care a văzut-o, Horia Brenciu a făcut un gest șocant. Despre ce este vorba, nici măcar producătorii nu s-au așteptat la o așa răsturnare de situație!

Adela Popescu s-a vindecat complet de coronavirus. Tânăra actriță s-a întors la TV, pentru a modera celebra sa emisiune de la PRO TV, alături de Bogdan Ciudoiu. Deocamdată, nu se știe nimic despre starea de sănătate a lui Shurubel, infectat cu Sars-COV-2.

„Ne bucurăm că ești din nou sănătoasă”, i-a transmis Horia Brenciu frumoasei vedete.

Horia Brenciu, show total în platou. Imaginile vorbesc de la sine

Horia Brenciu și Adela Popescu au oferit un moment amuzant și total surprinzător, în fața a milioane de telespectatori. Prezentatoarea TV și-a făcut intrarea în platou, miercuri, 22 septembrie, cu o roată perfectă din picioare, semn că s-a recuperat fizic după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Una dintre cele mai tari faze din televiziune a urmat apoi. În semn de bun venit, Horia Brenciu i-a adus Adelei Popescu un tort extrem de apetisant, pe care scria „Bine ai venit, Adela”. Ce a urmat întrece orice imaginație! (Vezi FOTO în GALERIE)

Cine i-a stricat machiajul Adelei Popescu

Brenciu a ales să-i strice machiajul vedetei TV cu un gest șocant! I-a trântit tortul în față, spre surprinderea tuturor. Cosmina Păsărin și Bogdan Ciudoiu, actualii moderatori ai matinalului de la PRO TV, au rămas fără cuvinte.

„Dragii mei, orice revenire la TV se bonifică cu un tort ‘Bine ai venit, Adela’. Ăsta este al tău, bine ai revenit! Îți aparține. Ține fața…Asta e revenirea pe care ne-o dorim.”, a precizat Horia Brenciu în momentul în care i-a trântit Adelei tortul în față.

Vedeta TV a primit un tort în față

Reacția moderatoarei TV a fost una de milioane. Vedeta nu s-a supărat deloc. Dimpotrivă, s-a amuzat copios.

„Atenție, ca să vă demonstrez că sunt sănătoasă și că tu ai încredere în mine…”, moment în care Adela Popescu i-a dat lui Brenciu să guste din crema albă de pe fața ei.

„Este începutul emisiunii, nu finalul.”, a mai spus prezentatoarea TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI