Aterizare de urgență pe Otopeni. Ce a pățit un pasager după ce avionul a decolat

Aterizare de urgență pe Otopeni. Ce a pățit un pasager după ce avionul a decolat
O echipa de medici a sosit imediat

Un avion a aterizat de urgență pe aeroportul din Otopeni. Pasagerii care au fost la bord au trăit momente de coșmar.

Un avion a aterizat de urgență pe Otopeni

Un avion a aterizat de urgență, joi, pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni, după ce unui pasager i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Se pare că bărbatul a acuzat probleme cardiace.  Se pare că avionul a aterizat de urgență, iar un echipaj l-a preluat imediat pe bărbat.

La scurt timp, cursa aeriană a fost reluată. Acum, medicii urmează să stabilească dacă bărbatul are nevoie de internare.

El a fost preluat de echipa de doctori, care i-au acordat primele îngrijiri și acum îi fac mai multe investigații pentru a vedea ce s-a întâmplat, de fapt, cu el.

Avionul care a aterizat de urgență aparținea companiei Wizz Air, iar ruta pe care mergea era Erevan – Viena.

Incident pe Henri Coandă

Un alt incident a avot loc pe Aeroportul Henri Coandă din București în urmă cu două săptămâni. O aeronavă a companiei Tarom a anulat decolarea după ce o pasăre a intrat într-unul dintre motoare.

Avionul companiei Traom urma să zboare spre Cluj, dar a fost implicat într-un incident pe Henri Coandă. Când trebuia să decoleze, o pasăre a fost aspirată într-unul dintre motoare.

Pilotul a realizat ce s-a întâmplat și urgența situației, așa că nu a efectuat decolarea. Echipajele de pompieri au venit imediat lângă aeronavă, pentru a se asigura că nu se produce un incendiu.

Aeronava a intrat în reparații, zilele următoare, iar asta pentru că motorul nu a mai putut fi folosit.