31 mart. 2022 | 21:57

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă. Ce a pățit un pasager în timpul zborului

News
Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă. Ce a pățit un pasager în timpul zborului
Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă.

O aterizare de urgență a avut loc pe Aeroportul Henri Coandă, în această seară. Este vorba despre un avion Air France care efectua o cursă Paris-Erevan. Un pasager în vârstă de 68 de ani a avut nevoie de asistență medicală de urgență. Iată ce a pățit pasagerul în cauză, în timpul zborului.

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă

Un avion al companiei Air France a aterizat de urgență pe Aeroportul Henri Coandă, după ce un pasager a acuzat dureri toracice. Respectivul pasager a fost preluat iniţial de Serviciul de Ambulanţă al aeroportului, după care au fost solicitate şi cadre medicale de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), a afirmat că un echipaj a fost solicitat la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, după ce unui pasager aflat într-o cursă de zbor i s-a făcut rău.

Este vorba despre un pacient în vârstă de 68 de ani, care a acuzat dureri toracice în timpul zborului şi care a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al aeroportului. Serviciul a solicitat și un echipaj de la SABIF, astfel că cadrele medicale au ajuns la faţa locului pentru evaluarea stării de sănătate a pasagerului. La ora transmiterii știrii, pacientul este evaluat, iar medicii urmează să decidă dacă este necesar transportul la spital.

Despre aeroportul Henri Coandă

Aeroportul Internațional Henri Coandă este cel mai mare aeroport din România, dar și unul dintre cele două aeroporturi importante din București. Cel de al doilea aeroport ca mărime este Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu din cartierul Băneasa.

Situații ce pot avea loc în timpul unui zborul cu avionul

Cursa cu avionul este considerat cel mai sigur mod de deplasare, însă anumite situații neprevăzute pot avea loc situații neprevăzute. Nu este vorba de vreun risc de prăbuşire, ci de alte detalii aparent minore, dar cărora însoțitorii de bord le acordă o mare importanță.

Spre exemplu, una dintre regulile pe care o respectă echipajul este ca în avion nu se servească cafea cu cofeină, ci doar o variantă decofeinizată. Regula aceasta este menită să protejeze echipajul de probleme cu pasagerii ce ar putea deveni foarte agitaţi, din cauza stresului şi a consumului de energizante.

Însă cafeaua nu este exclusă în totalitate, ci ea există, doar că are foarte puţină cofeină. De regulă, toată cafeaua se prepară la comun, pentru ca cea normală şi cea fără cofeină să se amestece.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
Metoda prin care îți poți cumpăra un apartament în 16 ani, în loc de 41 de ani: „Putem câștiga timp”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Un celebru artist român s-a sinucis din dragoste. N-a putut trece peste despărțire
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Românii sunt obligați. UE a dat ordin pentru cei cu telefoane mobile
Capital.ro
Diferența dintre concediul parental și concediul paternal. Durata este complet diferită
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro