Atenție mare! Planul diabolic al lui Vladimir Putin. Cum creează tensiuni în România. Este alertă maximă printre autorități

Atenție mare! Planul diabolic al lui Vladimir Putin. Cum creează tensiuni în România. Este alertă maximă printre autorități
Planul lui Vladimir Putin pentru a destabiliza situația în România

Rusia a început deja să exploateze starea de incertitudine și chiar de frustrare din rândul concentățenilor noștri pentru a crea tensiuni sociale în România, este concluzia unui raport efectuat încă de la finalul lunii aprilie de americanii de la  Cyber Influence Assessment and Strategies Center  care a intrat în posesia celor de la g4media. Astfel, conform celor de peste Ocean, Putin are un plan diabolic pentru a crea tensiuni în România, iar autoritățile din țara noastră trebuie să fie în alertă maximă.

Cum vrea Vladimir Putin să creeze tensiuni în România. Primii pași ar fi fost deja făcuți

Astfel, planul lui Vladimir Putin de a crea tensiuni în România ar fi început să fie deja pus în aplicare încă din luna aprilie, atunci când întreaga țară se afla încă în stare de urgență, iar deplasările erau reduse la maximum. Astfel, carantina totală și felul în care au acționat autoritățile de la București ar fi fost speculate de Federația Rusă, pe mai multe planuri. Care ar fi fost acestea?

Prezentarea pozitivă a acțiunilor întreprinse de Federația Rusă în general, și de Vladimir Putin în special, în ultima perioadă, mai ales în contextul luptei cu noul virus. S-au prezentat pe mai multe canale (TV, site-uri, social media), cum Rusia are extrem de puține cazuri confirmate (asta inițial), a fost ridicat în slăvi ajutorul acordat Italiei, Chinei sau Republicii Moldova.

Vladimir Putin și Rusia ar fi încercat să destabilizeze situația în România, spun americanii
Vladimir Putin și Rusia ar fi încercat să destabilizeze situația în România, spun americanii

De asemenea, s-a marșat extrem de mult pe apropierea istorică (?!) între noi și Rusia, mizând pe istoria comună (obținerea independenței României cu ajutorul Rusiei) și s-a vorbit chiar de o ”frăție ortodoxă”.

S-a sugerat că la manifestația din 15 mai ar fi fost ”mâna Rusiei”

În plus, ar fi fost promovate atitudini critice la adresa organizațiilor de forță ale statului român (Poliție, Armată, etc), cu scopul de a le discredita și de a induce o stare de revoltă.

Mai multe instituții media au sugerat, dacă nu afirmat de-a dreptul, că manifestația la care au participat aproximativ 300 de persoane în apogeul ei, din Piața Victoriei de pe data de 15 mai, ar fi fost organizată chiar la inițiativa Rusiei, după un model patentat deja în țara vecină, Bulgaria.