Atenție! Gigi Becali, victimă pe Facebook. Fake news-uri grave și înșelătorii de mii de euro

Atenție! Gigi Becali, victimă pe Facebook. Fake news-uri grave și înșelătorii de mii de euro
Gigi Becali, victima pe Facebook

Atenție! Gigi Becali este victimă pe Facebook. Este vorba de Fake news-uri grave și înșelătorii de mii de euro. Despre ce este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Gigi Becali, victima hackerilor pe Facebook. Este înșelătorie de mii de euro

Gigi Becali a devenit victimă pe Facebook, fiind vorba de fake news-uri grave și înșelătorii de bani mulți.

Astfel, de-a lungul anului 2020, pe rețeaua de socializare Facebook au apărut mai multe pagini false cu numele lui Gigi Becali. Mai exact, anul trecut, au apărut nu mai puțin de 5 pagini false, toate făcute să pară a fi ale latifundiarului din Pipera.

Toate paginile false cu Gigi Becali promit bani mulți naivilor

În toate, utilizatorilor Facebook li se promit bani mulți, dacă dau mai multe distribuiri postărilor respective sau a unor comentarii lăsate, în special cu prima literă din numele celor care participă.

De asemenea, pe o pagină falsă, ”omul de afaceri” promite câte 5000 de euro pentru primele 500 de persoane care vor ghici numărul dintr-o fotografie.

Cum sună un anunț de pe o pagină falsă, făcută de hackeri

Surpriză în următoarele 24 de ore !!.
Aducând vești bune tuturor. Am ales 500 de persoane pe Facebook astăzi și este oficial (nu o înșelătorie), alege prima literă de pe numele tău și vei primi bani în funcție de numele tău. Fa-o acum! AVERTISMENT: Împărțiți această postare în 5-7 grupuri.

Acest premiu este destinat persoanelor care nu au câștigat niciodată premiul nostru. Dacă ați câștigat deja un card cadou, faceți un pas înapoi și oferiți celeilalte persoane șansa de a câștiga. Faceți clic pe linkul albastru din descriere. Banii vi se vor trimite după înregistrare”, scrie pe una dintre paginile false făcute în numele lui Gigi Becali. Astfel sute de naivi au dat share, like, comentarii la aceste pagi false.

Mii de euro pentru cei care își lasă în comentarii prima literă din nume

În plus, pe alte pagini false făcute folosindu-se numele lui Gigi Becali se oferă bani mulți persoanelor care vor lăsa în comentarii prima literă din numele lor. Se promit între 2000 și 10000 de euro, bani plătiți în 24 de ore, în funcție de litera cu care începe numele.

ATENȚIE că nu este o înșelătorie !!. asta chiar a venit de la mine și felicitări câștigătorilor anteriori, voi fi bucuros să vă ajut !!

Paginile de Facebook false sunt pline de poze cu Gigi Becali și bani

Astăzi voi vota pentru 400 de oameni și amintesc că acest lucru se aplică doar celor care nu au câștigat niciodată. Alegeți prima literă a numelui dvs. și câștigați bani pe baza numelui dvs.”, arată un alt mesaj mincinos de pe o pagină falsă a lui Gigi Becali.

Aproape toate paginile false ale lui Gigi Becali conțin poze cu bani mulți și fotografii cu patronul FCSB.

Câți bani ar urma să primească cei ce își lasă prima literă în comentarii

ATENȚIE că nu este o înșelătorie !!. asta chiar a venit de la mine și felicitări câștigătorilor anteriori, voi fi bucuros să vă ajut !!
Astăzi voi vota pentru 400 de oameni și amintesc că acest lucru se aplică doar celor care nu au câștigat niciodată. Alegeți prima literă a numelui dvs. și câștigați bani pe baza numelui dvs.
[A] 💷🎫 5000 €
[B] 💷🎫 2000 €
[C] 💷🎫 4000 €
[D] 💷🎫 8000 €
[F] 💷🎫 5000 €
[F] 💷🎫 7000 €
[G] 💷🎫 4000 €
[H] 💷🎫 6000 €
[I] 💷🎫 9000 €
[J] 💷🎫 5000 €
[K]💷🎫 3000 €
[L] 💷🎫 5000 €”, este un alt anunț de pe rețeaua de socializare, scris de hackeri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI