Atenție! Această ofertă a Digi RCS & RDS urmează să expire. Iată ce vei pierde

Atenție! Această ofertă a Digi RCS & RDS urmează să expire. Iată ce vei pierde

Digi RCS & RDS a anunțat câteva oferte speciale pentru luna februarie. Cei care își doresc o conexiune mai rapidă la internet pot opta pentru câteva dintre pachetele puse la dispoziție. Operatorul de servicii de telecomunicații a pus la dispoziție o ofertă pentru perioada calendaristică în curs.

Atenție! Această ofertă a Digi RCS & RDS urmează să expire. Iată ce vei pierde

Românii care sunt deja clienți ai acestui operator de servicii de telefonie mobilă, cablu și internet pot opta în primele zile din februarie pentru pachetele speciale. De asemenea, pe pagina oficială a Digi RCS & RDS a fost anunțat că oferta urmează să se desfășoare în primele 5 zile din luna februarie, odată cu campania „NETUARIE”, cu servicii de internet fix. Cei care nu au reușit până acum să se aboneze o mai pot face doar în această miercuri, fie pot să aleagă dintre alte pachete de servicii.

„Când va fi gerul mai mare, exclusiv online vei prinde net super-rapid la cost super-mic. Simplu, ca la Digi!”, a fost vestea dată românilor de către operatorul de servicii.

Digi RCS & RDS a lansat campania pentru primele zile din luna februarie. Au fost puse la bătaie pachete speciale, dedicate clienților români. Mai mult, Digi mai oferă și o reducere de 50% la abonamente pe o perioadă de patru luni, fiind vorba despre serviciile noi comandate online. Traficul este nelimitat pentru pachetele de internet alese de către clienți.

Atenție! Această ofertă a Digi RCS & RDS urmează să expire. Iată ce vei pierde
Clienții Digi pot beneficia de o ofertă specială la abonamentele de internet, în luna februarie din acest an

Servicii gratuite pentru clienții Digi Fiberlink

La achiziționarea pachetului Digi Fiberlink, clienții pot beneficia și de câteva servicii, oferite în mod gratuit, din partea RCS & RDS.

  • Digi Storage – pentru abonamentul Fiberlink 500 se vor oferit 20GB gratuiți, iar la Fiberlink 1000 veți primi 50GB gratuiți în cloudul Digi pentru stocarea fișierelor personale.
  • Digi Online – cu peste 60 de canale TV prin platforma gratuită online de la Digi.
  • Digi Wifi – conectarea gratuită la rețelele wifi amplasate în cele mai importante zone publice.
  • Control Parental – funcția pe care părinții o pot folosi pentru a restricționa accesul pe site-urile cu un conținut neadecvat copiilor.
  • DNS Dinamic.