DIGI RCS RDS: Clienților nu le vine să creadă. Primesc asta gratuit, chiar acum, dacă fac asta

DIGI RCS RDS: Clienților nu le vine să creadă. Primesc asta gratuit, chiar acum, dacă fac asta
Anunț din partea Digi România

DIGI – RCS & RDS, operatorul telecom în spatele căruie se află omul de afaceri Zoltán Teszári vine cu un anunț supriză pentru clienții abonați. Se poate ca mulți români să nu cunoască în detaliu aceste aspecte. Despre ce este vorba?

Ce oferă Digi clienților săi abonați

Foarte mulți din cei care sunt deja clienți ai acestui operator de servicii de telefonie mobilă și cablu nu cunosc poate un aspect destul de important. Acesta face referire la faptul că abonații companiei beneficiază de spațiu de stocare gratuit în infrastructura cloud a grupului de telecomunicații. Serviciul poartă denumirea de Digi Storage acum, fiind la îndemână celor care vor să opteze pentru spațiu cloud în care vor să își pună propriile fișiere, notează idevice.ro.

De ce dispun o parte din abonații Digi
De ce dispun o parte din abonații Digi

Atenție, însă! De spațiul gratuit din Digi Storage pot beneficia doar clienții care au abonamentele Fiberlink 500 si 1000, însa în cantități diferite, de 20GB și respectiv 50GB. Cei care optează pentru oferta spațiului de stocare pus la dispoziție de companie, pot stoca fișiere de natură diversă, cu posibilitatea de interconectare cu alte soluții pentru stocarea de fișiere în cloud.
Totodată, pentru restul serviciilor de abonamente, clienții pot avea un spațiu de 50 de GB în Digi Storage, contra unei sume care pornește de 3 lei.
Comparativ cu ceilalți mai competitori din piața, precum Orange sau Telecom, Digi oferă cel mai mult spațiu gratuit de stocare, având, totodată cele mai mici prețuri pentru upgrade.

Digi Communications (DIGI), companie care controlează RCS&RDS, a raportat, în primele nouă luni ale anului 2019 un profit net de 114,4 milioane de lei, o majorare cu 14,8% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, potrivit zf.ro.

Recordul în ceea ce privește compania deținută și condusă de Zoltán Teszári a avut însă, în 2017 cel mai bun an și asta pentru că a atunci a fost anul când a înregistrat un profit record de 294 milioane de lei, potrivit datelor raportate la Ministerul Finanțelor.