Atacatorul din Texas, Salvador Ramos, suferea din cauza colegilor. De ce s-a lăsat de școală înainte de atacul sângeros

Atacatorul din Texas, Salvador Ramos, suferea din cauza colegilor. De ce s-a lăsat de școală înainte de atacul sângeros
Salvador Ramos a curmat 21 de vieti

Un coleg de clasă al atacatorului din Texas, Salvador Ramos, a făcut dezvăluiri spunând că acesta suferea din cauza colegilor. Din cauză că ar fi fost prea sărac și batjocorit de colegii din școală, Salvador Ramos venea tot mai rar la ore, astfel că într-un final a decis să nu mai vină deloc. Ce a primit cu câteva zile înainte de atacul sângeros cel care consideră că era un apropiat al atacatorului?

Ce a făcut atacatorul din SUA care a curmat 21 de vieți înainte de atacul sângeros. Ce mesaj i-a trimis unui coleg de clasă

Un fost coleg de clasă al lui Salvador Ramos, care a vrut să rămână anonim, a declarat că cel care a făcut 21 de victime la școala primară din Uvlade, Texas, SUA, 19 copii și 2 adulți, i-a trimis fotografii cu armele de foc și o geantă plină cu muniție cu câteva zile înainte de tragedie.

Prietenul atacatorului a spus pentru CNN că era oarecum apropiat de Salvador Ramos și că se mai întâlnea cu el ocazional pentru a se juca amândoi pe calculator.

Atacatorul i-a arătat armele și muniția fostului său coleg

„Îmi trimitea mesaje din când în când, iar în urmă cu patru zile mi-a trimis o poză cu AR-ul (arma – n.red.) pe care îl folosea şi cu un rucsac plin de cartuşe de calibru 5,56, probabil că erau în jur de 7 încărcătoare”, a spus prietenul lui Salvador Ramos.

În plus, tânărul a spus că l-a întrebat pe Ramos: „Frate, de ce ai așa ceva?”, iar el i-răspuns: „Nu-ți face griji în legătură cu asta”.

Salvador Ramos, batjocorit de colegii de clasă pentru că era sărac

După asta, Salvador Ramos i-a mai trimis un alt mesaj în care îi spunea că arată foarte diferit şi că prietenul nu l-ar mai recunoaşte. Nu în ultimul rând, fostul coleg al lui Salvador Ramos a mai dezvăluit că acesta era batjocorit de alți colegi din clasă din cauza hainelor pe care le avea și a sărăciei familiei lui, astfel că a venit tot mai rar la școală până într-un final când a renunțat definitiv să mai vină.

„Nu mai mergea la şcoală… şi treptat, s-a lăsat”, a mai spus prietenul lui Salvador Ramos.

Atacul sângeros a avut loc marți

Cei doi prieteni au ajuns să vorbească tot mai puțin după absolvire, o dată la câteva luni. Salvador Ramos îi mai trimitea câte un mesaj sau îl ruga să se joace împreună pe Xbox.

Salvador Ramos a ucis 19 copii de la școala primară în care a fost elev și doi adulți, marți, 24 mai 2022. Unul dintre adulți a fost chiar bunica sa, pe care a împușcat-o înainte de a pleca spre școală, acolo unde avea să deschidă focul.