Atac armat la o bază militară din Rusia. Cel puțin 7 persoane au murit. Cine este atacatorul

Atac armat la o bază militară din Rusia. Cel puțin 7 persoane au murit. Cine este atacatorul

Alertă în Rusia! Azi a avut loc un atac armat într-o unitate militară. Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu cel puțin 7 persoane moarte, conform unor surse citate de agenția de presă Tass. Cine este atacatorul?

Atac armat la o bază militară din Rusia! Cine este atacatorul?

Vineri, 25 octombrie, a avut loc un atac armat la o bază militară din Rusia, afirmă surse citate de agenția de presă Tass. Din păcate, chiar un alt militar a deschis focul către colegii săi. Atacatorul a început să împuște lumea într-o bază aflată în zona cu acces restricționat, în districtul Uliotovski (regiunea Trans-Baikal). „Cel puţin şapte persoane au fost ucise, iar altele sunt rănite”, a declarat un oficial militar local.

Ministerul Apărării de la Moscova a comunicat faptul că militarul care a comis atacul armat a fost imediat imobilizat și arestat. În cursul anului trecut, un eveniment asemănător s-a petrecut. declarat că cel puțin patru dintre atacatori au pornit evenimentul tragic.

Atac armat la o emisiune din Rusia. Cine a fost atacatorul?
Atac armat la o emisiune din Rusia. Cine a fost atacatorul?

Alte evenimente asemănătoare

Pe data de 29 ianuarie a lui 2019, un grup de persoane înarmate a atacat o bază a armatei din apropierea unei academii militare din Kabul, a notat atunci BBC. Oficialii Ministerului de Externe au Totul s-a petrecut în apropierea academiei militare Marshal Fahim, în jurul orei cinci dimineața. Atacul s-a soldat cu morți și răniți, potrivit rapoartelor oficiale. Unul dintre bărbații înarmați s-a aruncat în aer, iar altul a fost omorât. Un oficial militar a declarat, pentru AFP, că atacatorii nu au reușit să intre în academie, datorită faptului că este extrem de protejată.

Mohammad Ehsan, rezident, a spus că a auzit explozii în apropierea universității Fashim, iar că zgomotele au durat aproximativ o oră. Mai mult decât atât, în acest timp s-au produs și alte mici explozii care au putut fi auzite la intervale mai mari de timp. În anul 2017, în luna octombrie,alte 15 persoane au murit în urma unui atac armat, de data aceasta oamenii înarmați atacaseră chiar academia.

Urmăriți Playtech.ro și pe