Atac armat în SUA. Patru persoane au fost împuşcate mortal. Poliţie, în alertă

Atac armat în SUA. Patru persoane au murit, iar poliția este în alertă maximă

Atac armat în Statele Unite ale Americii! Poliția este în alertă după ce s-a deschis focul în apropierea unui club privat. Din nefericire, incidentul tragic s-a soldat cu patru decese. Alte cinci persoane au fost grav rănite în cadrul atacului. Cum s-a petrecut totul?

Atac armat în SUA, în aropierea unui club privat

Patru persoane și-au pierdut viața în cadrul unui atac armat care a avut loc în apropierea unui club privat. Alte cinci persoane au fost rănite în incidentul petrecut în Brooklyn, New York, în cursul dimineții de sâmbătă, conform informațiilor din presa americană. Pompierii și polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au intervenit pentru a putea opri atacul. Din nefericire, au confirmat decesul a patru persoane și au transportat la spital victimele pentru îngrijiri. Un purtător de cuvânt al departamentului de pompieri a susținut că rănile celor aflați în mjijlocul atacului sunt serioase, dar că nu le pun viața în pericol.

Momentan, singura pistă a polițiștilor este festivalul de hip-hop ce se petrece în perioada aceasta. Există posibilitatea ca evenimentul să aibă o legătură cu atacul. Primul apel primit de către oamenii legii a fost în jurul orelor 7:00, la „un spațiu social privat și de închiriere”. Împușcăturile au avut loc la nu mai puțin de trei blocuri la nord de 77-a secție din NYPD, conform nbcnewyork.com

Atac armat în SUA. Patru oameni au decedat, iar alte cinci primesc îngrijiri medicale. Poliția este în alertă
Atac armat în SUA. Patru oameni au decedat, iar alte cinci primesc îngrijiri medicale. Poliția este în alertă

„Au reușit să răspundă la timp și să pună capăt incidentului”

Alt atac armat care a înspăimântat nu mai puțin de 2.000 de oameni a avut loc în centrul comerial din El Paso. Un tânăr a intra înarmat cu o pușcă de asalt, mai apoi a început să tragă în toată lumea. Timp de câteva minute, atacatorul și-a vânat victimele prin magazin, plimbându-se pe fiecare coridor. Amintim că totul a avut loc în SUA, în urmă urmă cu 3 luni. Atacul a soldat cu 34 de morți.

Greg Abbott, guvernatorul Texasului: Este dezgustător, de netolerat. Un astfel de comportament, astfel de gânduri, astfel de acțiuni, crime de acest gen nu ne reprezintă, nu reprezintă Texasul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI