Atac armat în centrul orașului Manchester: 5 persoane, înjunghiate. Cine este atacatorul

În această vineri a avut loc un atac armat, chiar în inima orașului englezesc Manchester. Există victime confirmate de către autorități, iar numărul acestora a fost făcut public. De asemenea, atacatorul este un individ care și-a început actele de violență în plină zi, când a început să înjunghie oamenii de pe stradă.

Atac armat în centrul orașului Manchester

Atac armat în centrul orașului Manchester 5 persoane, înjunghiate. Cine este atacatorul

Bărbatul cu o minte criminală a făcut cel puțin 5 victime. Vineri, atacatorul a început să înjunghie persoane în mod aleatoriu, când se afla în centrul orașului Manchester, din Marea Britanie. Sursele din cadrul serviciilor de securitate britanice au confirmat că acesta a fost prins de către autorități, la scurt timp după ce a săvârșit faptele înfricoșătoare.

Atacul s-a petrecut cu câteva ore în urmă și a avut loc în zona Centrului comercial Arndale, care este situat în centrul oraşului Manchester, potrivit Mediafax. Mai mult, presa britanică a confirmat că e vorba de cel puțin 5 persoane care au răni grave. Victimele au fost preluate de către paramedicii sosiți la fața locului și duse la spitalele din apropiere. Individul a atacat la întâmplare și și-a manifestat furia pe trecătorii nevinovați. A fost prins de Poliție și dus în arest, iar la fel cum se poate vedea și în clipul video de mai jos, acesta a fost pus la pământ de către autoritățile engleze.

Cine este atacatorul?

Cel care a pus viața mai multor persoane în pericol și a rănit chiar câțiva oameni grav este un bărbat de 40 de ani. Identitatea acestuia nu a fost confirmată de către polițiști, din motive evidente. Atacatorul a fost dus în arest preventiv și a fost imobilizat la scurt timp după intervenția oamenilor legii în zona comercială în care acționa violent. Incidentul este anchetat de către Direcţia antiteroristă a Poliţiei din Manchester. Nu se cunosc momentan foarte multe detalii nici legate de motivul pentru care bărbatul a săvârșit atacul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI